Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan: Respectul fata de lege si implicarea sociala reprezinta, cred eu, patriotismul zilelor noastre

B1 B1,
Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan: Respectul fata de lege si implicarea sociala reprezinta, cred eu, patriotismul zilelor noastre

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis cu ocazia Zilei Nationale ca 1 decembrie 1918 e cel mai frumos dar al generatiilor trecute pentru istoria Romaniei, afirma . Sa pretuim acest dar si. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Respectul fata de lege si implicarea sociala reprezinta patriotismul zilelor noastre

1 decembrie 1918 e cel mai frumos dar al generatiilor trecute pentru istoria Romaniei, afirma primarul general al Capitalei, potrivit News.

Conferinta de presa sustinuta de primarul general al Capitalei si de ministrul Finantelor

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, vor sustine astazi, la ora 13:30, o conferinta de presa.

Nicusor Dan a gasit solutia pentru lipsa locurilor de parcare din Bucuresti: Eu nu sunt pentru penalizarea conducatorilor auto

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat sambata ca intentioneaza sa ridice cele 50. 000 de masini abandonate in Bucuresti. Primarul ales a precizat ca nu sustinepenalizarea conducatorilor auto pana nu vor fi create suficiente locuri de parcare.

Nicusor Dan mentine subventia pentru agentul termic furnizat in Capitala: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca nu va sustine renuntarea la subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic, el explicand ca nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci. El spune ca autoritatile se vor putea gandi la reducerea subventiei abia dupa efectuarea de investitii in sistemul de productie si transport pentru agentul termic.

Nicusor Dan a gasit solutia pentru 50.000 locuri de parcare in Bucuresti

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, vrea ca inaintea ridicarii masinilor parcate pe domeniul.

Nicusor Dan afirma ca isi doreste in primul rand ridicarea masinilor abandonate

Primarul general al Capitalei sustine ca, dupa promulgarea legii care da posibilitatea ridicarii masinilor parcate ilegal, isi doreste in primul rand ridicarea masinilor abandonate al caror numar este estimat la peste 50. 000 pe teritoriul Capitalei, transmite News. ro.

Nicusor Dan, despre subventia la incalzire si pretul gigacaloriei: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci (VIDEO)

Primarul general al Capitalei a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute sambata, ca subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic va fi platita in continuare, iar pretul.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre subventia la incalzire: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci

Primarul general al Capitalei anunta ca nu va sustine renuntarea la subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic, el explicand ca nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci. El spune ca autoritatile se vor putea gandi va reducerea subventiei abia dupa efectuarea de investitii in sistemul de productie si transport pentru agentul termic.

Nicusor Dan vrea sa scape Bucurestiul de cele peste 50.000 de masini abandonate. Planurile Primarului General (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a sustinut, sambata, ca isi doreste ridicarea masinilor abandonate din Bucuresti, al caror numar ar fi intre 50. 000 si 60. Declaratia vine in contextul.

NICUSOR DAN: Pana la sfarsitul lunii decembrie va fi compensata datoria de 400 de milioane de lei catre ELCEN

Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat astazi ca, pana la sfarsitul lunii decembrie, va fi compensata datoria de 400 de milioane de lei catre ELCEN.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )