Libnet.ro
UNICEF

05:15

NICUSOR DAN: Cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Omului am semnat un acord de cooperare cu Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Omului am semnat un acord de cooperare cu Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane

Nicusor Dan a anuntat ca joi, cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Omului, a semnat in numele Primariei Capitalei, un acord de cooperare cu Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane. PMB se angajeaza sa ofere sprijin concret victimelor traficului de persoane, mai spune edilul general, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan, dupa ce a semnat un acord impotriva traficului de persoane: Dreptul la libertate este cel mai pretios lucru pentru un om

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat joi catraficulde persoane trebuie combatat cu toata forta,dupa ce a semnatun acord de cooperare cu Agentia Nationala impotriva.

Vlad Voiculescu: Voi discuta cu Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului

Vlad Voiculescu, consilier general USR-PLUS si propunerea de viceprimar al Capitalei, a declarat marti ca va avea o discutie in cursul zilei cu primarul Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Omului: Respectul pentru drepturile fundamentale ramane parte din crezul meu. Este nevoie ca, in viitor, actiunea statului sa consolideze aceasta directie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat joi, de Ziua Internationala a Drepturilor Omului, ca aceasta zi este un prilej de reflectie asupra rolului pe care fiecare cetatean il poate avea in.

Uniunea Europeana se doteaza cu capacitatea de a pedepsi incalcari ale drepturilor omului in intreaga lume

Uniunea Europeana UE) s-a dotat luni cu capacitatea de a sanctiona autorii unor incalcari grave ale drepturilor omului in intreaga lume, insa decizii in acest sens este necesar sa fie adoptate cu unanimitatea statelor membre, .

NICUSOR DAN: Ne-a cam trecut glontul pe la ureche

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, care a fondat USR, a candidat ca independent cu sustinerea USR PLUS si PNL si i-a indemnat pe bucuresteni sa voteze la alegerile parlamentare 2020 cu PNL, refuza sa intre in polemica cu cei care ii reproseaza ca USR PLUS ar fi obtinut un scor mai bun, daca el nu ar fi fost de partea liberalilor, conform Digi24.

Nicusor Dan, adevarul despre problema caldurii si a apei calde: Nu putem sa facem mai mult decat am spus ca vom face

Vesti proaste la inceput de iarna din partea actualului primar. Desi toti bucurestenii care au iesit la vot au sperat ca vor schimba ceva cu privire la apa calda si caldura care le-au lipsit in ultimii ani, noile informatii dezamagesc in acest sens. Nicusor Dan a facut, cu putin timp in urma, anuntul trist. Nu .

Nicusor Dan, prima decizie importanta la Primarie. Ce se intampla cu bugetul PMB

Nicusor Dan a luat prima decizie importanta la Primarie. Consiliul General a aprobat o rectificare a bugetului local PMB, una negativa, de la 7 milioane de lei, la putin peste 6,8 milioane de lei. Astfel, cele 300 de milioane de lei primite de primarie de la Guvern vor fi virate in conturile Termoenergetica, pentru datoriile .

Nicusor Dan: Bucurestiul nu intra in carantina. Pentru moment nu se pune aceasta problema

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca Bucurestiul nu va intra in carantina, deoarece acest lucru nu se impune acum. Dan a mai declarat ca in Bucuresti se pregatesc mai multe paturi de ATI, insa procedurile dureaza mai mult.

NICUSOR DAN: Nu se impune in acest moment carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, marti seara, ca la acest moment nu se impune carantinarea Bucurestiului.

Nicusor Dan: Bucurestiul nu intra in carantina

Primarul General, Nicusor Dan, a declarat, marti seara, ca Bucurestiul nu intra in carantina. Carantin se impune cand un anumit indicator trece de un anumit nivel. Nu suntem acolo. Indicatorul este undeva in jur de 6 si nu se impune in acest moment carantinarea, a spus Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )