Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nicusor Dan, dupa ce mai multi senatori PSD au depus o plangere la DNA impotriva sa: Le-a luat ceva curaj sa intre in cladire. Multi pesedisti intra, putini ies

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, dupa ce mai multi senatori PSD au depus o plangere la DNA impotriva sa: Le-a luat ceva curaj sa intre in cladire. Multi pesedisti intra, putini ies

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan reactioneaza dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae si alti social-democrati ar fi depus un denunt la DNA impotriva sa. Nicusor Dan le-a laudat curajul de a intra in cladirea DNA-ului si a subliniat ca multi pesedisti intra, dar putini ies. continuă pe Adevărul

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Potrivit documentului, obtinut de agentia News. ro, denuntul vizeaza savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani, parlamentarii PSD solicitand inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a lui Nicusor Dan.

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Tudor Beatrice, Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan cu privire la savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani si solicita inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a acestuia.

Nicusor Dan, plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

Nicusor Dan a anuntat ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a spus candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

Primele reactii ale lui Nicusor Dan dupa acuzatiile grave. Cum se incurca in declaratii explicandu-si gestul

Dupa inregistrarile aparute in spatiul public in urma carora reiese faptul ca Nicusor Dan ar fi incercat sa obtina niste favoruri pentru un controversat om de afaceri, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei a incercat, marti, sa se apere intr-o conferinta de presa.

Nicusor Dan, denuntat la DNA de mai multi parlamentari PSD

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serb.

Nicusor Dan: La DNA multi pesedisti intra, putini ies

Nicusor Dan, candidatul PNL USR PLUS la Primaria Capitalei, a reactionat la gestul facut de mai .

in spatiul public a aparut o convorbire in care Nicusor Dan ar interveni pentru oprirea unei demolari in Sectorul 4 Reactia candidatului: Mafia PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare

In spatiul public a aparut inregistrarea unei convorbiri telefonice, in care Nicusor Dan si fostul ziarist Cristian Zarescu, actual consilier al primarului din Sectorul 4, ar interveni pentru oprirea unei.

Nicusor Dan, dupa ce a acceptat o dezbatere cu Firea: Sper ca si actualul primar general sa confirme participarea. Avem ce dezbate

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat pe Facebook ca a acceptat o invitatie din partea unei televiziuni pentru o dezbatere fata in fata cu actualul primar general Gabriela Firea. Sper sa confirme participarea. Avem ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparatie directa intre noi, a notat Nicusor Dan.

Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava se vor desfasura exclusiv online, timp de 14 zile, incepand de miercuri, dupa ce sase cadre didactice au fost depistate cu COVID-19, a declarat, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu. Un alt liceu din judet care intra in scenariul rosu este Colegiul Tehnic Mihai Bacescu din Falticeni, tot dupa depistarea unor cazuri de coronavirus in randul profesorilor.

A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Viceprimarul Capitalei Badulescu i-a transmis un mesaj premierului Orban, marti seara, la Romania TV, dupa aparitia unei alte inregistrari cu candidatului fortelor de dreapta, Nicusor Dan, ca mai are timp sa-l retraga din cursa pentru Primaria Bucuresti. Trafic de influenta? Nicusor Dan, inregistrat pentru a doua oara. Functionarul Zarescu ii atrage atentia asupra Cainelui Luni, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )