Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a anuntat ca o parte importanta din bugetul alocat activ. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, ca municipalitatea va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, precizand ca exista acordul Consiliului General in acest sens, scrie Agerpres. Voi propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte. in acelasi timp, Primaria Capitalei va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila, cauzata de COVID-19. Exista acordul Consiliului General, asteptam acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurentei, a scris Nicusor Dan, sambata, pe Facebook.

Ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Anuntul facut de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, 19 decemrbie, ca municipalitatea va acordaun ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Nicusor Dan promite mai.

Nicusor Dan, ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca vai propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente si ca Primaria va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent.

Nicusor Dan promite mai multi bani institutiilor culturale independente afectate de pandemia de COVID-19

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, va propune ca o parte importanta a bugetului pentru cultura al Primariei din 2021 sa fie acordat institutiilor culturale independente, in timp ce primaria Bucurestiului va acorda un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent afectat de pandemia de COVID-19.

Nicusor Dan si fuga de raspundere: vina, 70% Firea, 30% Oprescu

Daca ai trait pentru un moment cu impresia ca mandatul de primar al lui Nicusor Dan va veni cu lapte si miere in casele oameni, te-ai inselat amarnic. Primele simptome sunt ca ne vom.

Nicusor Dan: Taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si resturante sa fie zero in ianuarie iunie 2021, pe ordinea de zi. Solutia urmeaza sa fie discutata luni in sedinta CGMB

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca doreste sa aduca in discutie, in sedinta Consiliului General ce va avea loc luni ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante.

Zero taxa pentru terasele si restaurantele care ocupa si domeniul public - planul lui Nicusor Dan pentru sectorul HoReCa

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca in sedinta Consiliui General de luni, ora 10. 00, vor fi discutii ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante sa fie zero, in perioada ianuarie iunie 2021. Edilul a precizat ca este o masura pentru a sprijini sectorul HORECA afectat de pandemie.

Criza gunoiului din Sectorul 1. Nicusor Dan: Verificarea contractelor e foarte utila, dar trebuie asigurat serviciul public Nu vreau sa intru in polemica cu Clotilde Armand

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune din nou, referindu-se la criza gunoiului din Sectorul 1, ca verificarea contractelor pentru serviciul de salubrizare este foarte utila, dar ca in acelasi timp trebuie asigurat serviciul public de colectare a deseurilor.

Nicusor Dan, despre perchezitiile din Bucuresti si Ilfov: O sa verific sute de autorizatii date de Directia de Urbanism din Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca va verifica sute de autorizatii emise de Directia de Urbanism din cadrul Primarie in contextul perchezitiilor efectuate miercuri in Bucuresti si judetul Ilfov intr-un dosar de construire a unor imobile fara autorizatie in Bucurestii Noi, relateaza spotmedia. ro.

Nicusor Dan: O sa verific sute de autorizatii date de Directia de Urbanism din Primaria Capitalei inca din 2006 am spus ca exista o mafie imobiliara in orasele din Romania

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat ca va verifica sute de autorizatii emise de Directia de Urbanism din cadrul Primariei. Precizarea vine in contextul in care, miercuri, politistii au facut.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )