Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nicusor Dan promite mai multi bani institutiilor culturale independente afectate de pandemia de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Dan promite mai multi bani institutiilor culturale independente afectate de pandemia de COVID-19

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, va propune ca o parte importanta a bugetului pentru cultura al Primariei din 2021 sa fie acordat institutiilor culturale independente, in timp ce primaria Bucurestiului va acorda un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent afectat de pandemia de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

2020, anul banilor la pusculita: pana si romanii au pus mai multi bani deoparte, fata de anii trecuti

In contextul in care numarul celor care s-au dus in concediu in 2020 a fost mai mic, iar cheltuielile au scazut pentru ca oamenii au stat mai mult in casa, numarul celor care au facut.

Ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Anuntul facut de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, 19 decemrbie, ca municipalitatea va acordaun ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Nicusor Dan promite mai.

Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, ca municipalitatea va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, precizand ca exista acordul Consiliului General in acest sens, scrie Agerpres. Voi propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte. in acelasi timp, Primaria Capitalei va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila, cauzata de COVID-19. Exista acordul Consiliului General, asteptam acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurentei, a scris Nicusor Dan, sambata, pe Facebook.

Nicusor Dan, ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca vai propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente si ca Primaria va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent.

Nicusor Dan: La Spitalul Coltea sunt trei probleme. O serie de acte cerute acum doua luni nu au fost transmise inca

Nicusor Dan a declarat ca a mers joi la Spitalul Coltea unde a fost trimis si Corpul de Control al Primariei Capitalei pentru ca nu a functionat consiliul etic in unitatea medicala si este un conflict de mai mult timp intre echipele medicale.

Nicusor Dan a trimis Corpul de Control la Spitalul Coltea: Este conflict intre cadrele medicale Acte cerute acum doua luni privind procedurile de concurs nu au fost inca transmise

Nicusor Dan a mers joi la Spitalul Coltea si a anuntat ca a fost trimis si Corpul de Control al Primariei Capitalei, fiind mai multe probleme, intre care existenta unui conflict intre echipele medicale si nefunctionarea consiliului etic, forul care preia sesizarile privind neregulile din unitatea medicala.

Nicusor Dan: Luni facem primul pas spre desfiintarea companiilor municipale costisitoare sau chiar falimentare din Capitala. Bucurestenii nu vor mai plati risipa si incompetenta

Primarul general Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca a inclus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 21 decembrie proiectele de hotarare pentru desemnarea noilor.

Nicusor Dan: Luni facem primul pas spre desfiintarea companiilor municipale

Primarul Capitalei Nicusor Dan a transmis ca luni va fi facut primul pas pentru desfiintarea companiilor municipale costisitoare sau chiar falimentare, iar bucurestenii nu vor mai plati risipa si incompetenta.

Nicusor Dan a decis schimbarea lui Dan Stefan Simpalean din functia de manager al Spitalului Filantropia, in urma unor nereguli semnalate de Curtea de Conturi si Corpul de Control

Nicusor Dan a anuntat ca a decis, joi, incetarea atributiilor de manager al Spitalului Filantropia din Bucuresti ale lui Dan Stefan Simpalean. Primarul general al Capitalei a explicat ca hotararea a fost.

NICUSOR DAN: Problema apei calde si a caldurii se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca problemele cu furnizarea apei calde si a caldurii de la nivelul Capitalei au fost generate de modul in care a fost gestionat acest domeniu de catre fostii edili Gabriela Firea si Sorin Oprescu, conform G4media.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )