Libnet.ro
UNICEF

06:45

Nicusor Dan o provoaca pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale: Firea fuge de bucuresteni, de bilantul catastrofal de la primarie si sigla de partid

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan o provoaca pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale: Firea fuge de bucuresteni, de bilantul catastrofal de la primarie si sigla de partid

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a provocat-o pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale, fata in fata, pe teren neutru, in ultima saptamana de campanie. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan o cheama pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale in ultima saptamana de campanie

Nicusor Dan i-a lansat Gabrielei Firea o invitatie la trei dezbateri electorale in ultima saptamana de campanie pentru a le prezenta bucurestenilor solutiile pe care fiecare dintre ei le au pentru Capitala.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca se pregateste sa distribuie masti cu insemnele sale electorale in scoli, el catalogand gestul drept josnicie politica

Candidatul principalelor partide de dreapta pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe candidata PS, Gabriela Firea, de faptul ca se pregateste sa distribuie in scoli, prin intermediul unor functionari publici, masti de protectie care poarta insemnele electorale ale PSD. Dan spune ca Firea incalca astfel trei legi, el catalogand acest gest drept josnicie politica.

Nicusor Dan ii lanseaza o provocare Gabrielei Firea: 3 dezbateri electorale, fata in fata, pe teren neutru, in ultima saptamana de campanie

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, i-a propus Gabrielei Firea PSD), principalul sau contracandidat, sa participe impreuna la trei dezbateri electorale, fata in fata, pe teren neutru,.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca se pregateste sa distribuie masti cu insemnele sale electorale in scoli

Candidatul principalelor partide de dreapta pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe candidata PSD, Gabriela Firea, de faptul ca se pregateste sa distribuie in scoli, prin intermediul unor functionari publici, masti de protectie care poarta insemnele electorale ale candidatului PSD. Dan spune ca Firea incalca astfel trei legi, el catalogand acest gest drept josnicie politica, conform news. ro.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca-si face campanie electorala in scoli, folosindu-se de functionari publici: Din punct de vedere moral, e o josnicie. in plus, sunt incalcate cel putin trei legi (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, o acuza pe principala sa contracandidata, Primarul general Gabriela Firea PSD), ca se foloseste de functionari publici pentru a distribui in scolile.

Nicusor Dan a inceput razboiul cu Gabi Firea. Este socant cum a catalogat-o

Nicusor Dan a inceput razboiul, acesta sustine ca, actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea poate fi caracterizata printr-un singur cuvant. Cum a catalogat-o Nicusor Dan pe Gabriela Firea in emisiunea intrebari esentiale de la Evenimentul Zilei TV, Nicusor Dan, candidatul Aliantei dintre PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, a caracterizat-o pe Gabriela Firea ca fiind .

Ludovic Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Daca mai avem patru ani cu aceasta garnitura scoasa din Muzeul Antipa si cu primarul PSD care ne-a chinuit in ultimi patru ani, Bucurestiul va capota, deja este aproape in faliment Bucurestiul, afirma Orban.

Nicusor Dan, acuze grave la adresa Gabrielei Firea

Nicusor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea de faptul ca se pregateste sa distribuie in scoli, prin int.

Nicusor Dan, despre Firea: Cred ca se teme si si-ar dori amanarea alegerilor; am avut o izolare a sa de catre aliatii traditionali

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, crede ca principalul sau contracandidat, Gabriela Firea, isi doreste amanarea alegerilor locale pentru ca se teme de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )