Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ludovic Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Daca mai avem patru ani cu aceasta garnitura scoasa din Muzeul Antipa si cu primarul PSD care ne-a chinuit in ultimi patru ani, Bucurestiul va capota, deja este aproape in faliment Bucurestiul, afirma Orban.

Tariceanu: Nicusor Dan pare dinozaurul care, dezghetat dupa 60 de milioane de ani, nu intelege nimic din lumea in care s-a trezit subit!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Nicusor Dan, candidatul unic al dreptei la Primaria Capitalei pare un dinozaur care a fost dezghetat dupa 60 milioane de ani si care nu intelege nimic din lumea in care brusc s-a trezit. Candidatul ALDE la PMB se mai intreba cum poate Nicusor Dan sa isi faca slogan de campanie din lupta anticomunista in anul 2020.

Tariceanu: Nicusor Dan pare dinozaurul care, dezghetat dupa 60 de milioane de ani, nu intelege nimic

Nicusor Dan pare dinozaurul care, dezghetat dupa 60 de milioane de ani, nu intelege nimic din lumea in care s-a trezit subit, afirma Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE criticand strategia lui Nicusor Dan, bazata pe lupta intre comunism si anticomunism, transmite Mediafax.

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta .

TARICEANU: Nicusor Dan pare un dinozaur care nu intelege lumea in care s-a trezit subit

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, candidat la functia de primar general al Capitalei, a afirmat, marti, ca Nicusor Dan, contracandidat al sau, pare ca este un dinozaur care nu intelege lumea in care s-a trezit subit, in conditiile in care are drept slogan de campanie lupta anticomunista, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Prioritar este sa asiguram masti pentru copiii care provin din familii vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca pentru Guvern este prioritar, in perspectiva inceperii anului scolar, sa se asigure masti de protectie pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

NICUSOR DAN: Va fi o campanie electorala in care, din nou, va fi o lupta intre comunism si anti-comunism

Deputatul Nicusor Dan, candidat la Primaria Municipiului Bucuresti sustinut de PNL si USR PLUS, a afirmat, luni, ca in campania electorala va exista din nou o lupta intre comunism si anti-comunism, desi au trecut 30 de ani de la Revolutie, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa aducem gazul cat mai aproape de comunitatile locale pentru a dezvolta retele inteligente

Premierul Ludovic Orban afirma ca obiectivul Guvernului este de a extinde cat mai mult reteaua magistrala de gaz, astfel incat comunitatile locale sa poata dezvolta retele inteligente de gaz.

Ludovic Orban: PNL a fost singurul partid sensibil la subiectul alocatiilor pentru copii

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala dupa ce Parlamentul.

Presedintele HORA: Romania este singurul stat din Europa in care restaurantele sunt inchise in interior. Studiile arata ca restaurantele nu sunt in zona de risc inalt de infectare cu coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in cursul acestei saptamani Guvernul va decide daca se vor redeschide restaurantele. Hotararea depinde de analizele specialistilor, dar redeschiderea trebuie luata in disc.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,325 seconds )