Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Putem pune in carantina o strada sau doua. Politia si Jandarmeria stiu cum se face

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan: Putem pune in carantina o strada sau doua. Politia si Jandarmeria stiu cum se face

Nicusor Dan a reiterat duminica ideea carantinarii anumitor zone ale Capitalei, daca masura se va impune. intrebat cum se poate carantina, tehnic, o strada sau mai multe strazi, noul primar a raspuns: Politia nationala, Jandarmeria si Politia locala stiu sa faca asta. 23 Ulterior, intr-o vizita facuta impreuna cu premierul la serviciul de ambulanta Bucuresti, Nicusor Dan a spus ca masura este similara luata cu carantina impusa in unele localitati din tara. intrebat daca este de acord cu o astfel de masura, Ludovic Orban a raspuns doar ca este o ipoteza si a evitat sa dezvolte subiectul. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan explica ideea de carantina zonala, pe strazi

Noul primar al Capitalei Nicusor Dan, a explicat ce inseamna ideea de carantina pe o strada sau pe g.

Nicusor Dan, noul Primar General al Capitalei: Sunt asa multe energii in Bucuresti, ca nu putem sa nu reusim. Astept CV-uri de la tinerii iesiti de pe bancile universitatilor. Veniti in administratia publica! (VIDEO)

Nicusor Dan este noul Primar General al Capitalei. Acesta a depus juramantul si a sustinut un discurs despre multele probleme de rezolvat, dar si despre potentialul urias si energiile extraordinare ale.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre carantina in Capitala: Poate fi impusa local

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, duminica, faptul ca este exclus sa carantineze Bucurestiul.

Cum se contrazic Nelu Tataru si Nicusor Dan pe tema carantinarii Capitalei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, il contrazice pe primarul general, Nicusor Dan, pe tema unei posibile carantinari a unor strazi sau cartiere, demnitarul de la Palatul Victoria fiind de parere ca e foarte dificil sa impui carantina doar intr-o aunumita zona. De acord cu ministrul Sanatatii e si medicul Alexandru Rafila, candidat al PSD pentru Camera Deputatilor.

Nicusor Dan: in acest moment nu se impune carantina in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca in acest moment nu se impune carantinarea Bucurestiului si a precizat ca va fi implementat un sistem in baza caruia se va vedea distributia cazurilor, eventualele decizii urmand a se lua in baza datelor colectate.

Nicusor Dan a devenit viral in Romania azi. Totul a pornit de la cum si-a parcat masina

Inainte de depunerea juramantului si ceremonia de investire in functia de primar general al Capitalei, Nicusor Dan a atras atentia bucurestenilor prin felul in care si-a parcat masina. Imaginea a devenit virala! Ce a facut Nicusor Dan inainte de a depune juramantul Primarul ales al Bucurestiului a depus joi juramantul si a preluat mandatul, alaturi .

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

NICUSOR DAN: Nu luam in calcul in momentul acesta carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reafirmat, duminica, faptul ca nu se impune carantinarea municipiului Bucuresti, dar ca va fi posibila o carantinare locala, daca se constata focare pe anumite strazi sau zone, transmite News. ro.

Nicusor Dan desfiinteaza companiile municipale: Primaria Generala si institutiile din subordine au impreuna circa 35.000 de angajati

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Primaria Generala si institutiile din subordinea acesteia au impreuna aproximativ 35. 000 de angajati ale caror salarii presupun un buget lunar de 60 de milioane de lei. Dan reafirma angajamentul pe care l-a luat in campania electorala, de a desfiinta unele dintre companiile infiintate in mandatul Gabrielei Firea, afirmand ca sefii politici nu se vor regasi in functii dupa reorganizare.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora. Cand se redeschid scolile: Copiii sunt transmitatori ai acestei boli

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a explicat in cursul serii de joi despre situatia disperata in care se afla Capitala Romaniei, avand o rata de incidenta a cazurilor crescuta. Acesta a dezvaluit cat timp vor mai ramane inchise scolile din Bucuresti, urmand ca elevii sa participe in continuare la cursurile desfasurate online. Este o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2 seconds )