Libnet.ro
UNICEF

17:45

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti - Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminica, call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii.

NICUSOR DAN, INVESTIT PRIMAR GENERAL: Capitala are o perspectiva extraordinara

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, astazi, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul municipalitatii, la care a fost prezent si premierul Ludovic Orban.

NICUSOR DAN, INVESTIT PRIMAR GENERAL: Capitala are o perspectiva extraordinara

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, astazi, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul municipalitatii, la care a fost prezent si premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban si Nicusor Dan, garantia unui parteneriat intre Primarie si Guvern.

La preluarea mandatului, Nicusor Dan primeste in administrare un Bucuresti in colaps, cu un buget falimentat la propriu, cu bucuresteni teleportati inapoi in epoca baii la lighean, cu avarii inevitabile pe magistralele de apa si la punctele termice, cu multe gauri in bugetul primariei, companii municipale inutile si consumatoare de bani, trafic infernal si poluare care ne claseaza pe locuri fruntase in clasamentele rusinii la nivel european, transmite News. ro.

Orban catre Nicusor Dan: Astept un audit serios pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, iar adevarul trebuie spus. Seful Executivului l-a asigurat pe edilul in functie ca Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea orasului.

Nicusor Dan: Spitalele din Bucuresti au tot ce le trebuie, dar suntem la limita cu resursa umana

Nicusor Dan a declarat, vineri, ca spitalele din Bucuresti au tot ceea ce au nevoie pentru a functiona in ritmul impus, fiind vorba in acest caz doar la dotarile unitatilor medicale. Primarul general e, insa, ingrijorat de lipsa resursei umane, fiind nevoie de medici care sa aiba grija de bolnavii din ATI.

Nicusor Dan: Sustin ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise pana cand rata de incidenta va scadea sub 3

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca este de acord ca scolile din Capitala sa ramana inchise si sa functioneze online pana cand rata de incidenta a noilor cazuri de COVID-19 va ajunge sub nivelul de 3.

Momentul la care se vor deschide scolile in Capitala. Anuntul facut de primarul Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise si elevii sa invete online, pana cand rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va ajunge sub nivelul de trei.

Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti: Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor care ne ajuta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a efectuat duminica o vizita la call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii. Acolo, 144.

Nicusor Dan a depus juramantul si este oficial noul Primar General al Bucurestiului

NicusorDan a depus joi juramantul de primar general al Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a validat mandatul, respingand toate apelurile formulate impotriva sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )