Libnet.ro
UNICEF

11:15

Nicusor Dan: in septembrie, autoritatile constata cu surprindere ca incepe scoala

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: in septembrie, autoritatile constata cu surprindere ca incepe scoala

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, a declarat ca, in fiecare an, in septembrie, autoritati. continuă pe România Liberă

NICUSOR DAN: in fiecare an, autoritatile din Bucuresti constata cu surprindere ca in septembrie incepe scoala

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in fiecare an, autoritatile publice din Bucuresti constata cu surprindere ca in luna septembrie incepe scoala, conform news. ro.

Alegeri Locale 2020. Nicusor Dan: in urma unui mandat de 4 ani, salariile bucurestenilor vor ajunge la 1.400 de euro pe luna, salariul net (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de duminica, 13 septembrie, Nicusor Dan a tinut sa precizeze faptul ca Primarul General este responsabil de bunastarea economica a locuitorilor din comunitatea sa. Candidatul.

Alegeri Locale 2020. Nicusor Dan: in urma unui mandat de 4 ani, salariile bucurestenilor vor ajunge la 1.400 de euro pe luna, salariul net (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de duminica, 13 septembrie, Nicusor Dan a tinut sa precizeze faptul ca Primarul General este responsabil de bunastarea economica a locuitorilor din comunitatea sa. Candidatul.

Noua relatie dintre Nicusor Dan si Marean Vanghelie

Nicusor Dan si Marean Vanghelie locuiesc in acelasi imobil in luna septembrie, unul in calitate de c.

incepe scoala. Recomandarile autoritatilor pentru copii: Evitati mijloacele de transport in comun, nu faceti schimb de rechizite, dezinfectati obiectele personale cand ajungeti acasa

Autoritatile au transmis vineri o serie de reguli pe care trebuie sa le respecte copiii si parintii, incepand de luni, cand incepe scoala. Acestea le recomanda copiilor sa evite mijloacele de transport in comun, sa dezinfecteze toate obiectele personale cand ajung acasa si sa evite contactul direct cu persoanele varstnice, care sunt vulnerabile in fata noului coronavirus.

Alegeri locale 2020. Ce mesaje si-au trimis Gabriela Firea si Nicusor Dan

S-a aflat ce mesaje si-au trimis Nicusor Dan si Gabriela Firea, amandoi candidati la fotoliul de primar al Capitalei, la alegerile locale 2020. Astfel, Nicusor Dan a provocat-o prin SMS pe Gabriela Firea la o dezbatere fata in fata. Raspunsul candidatului PSD i-a lasat un gust amar candidatului Aliantei USR-PLUS, sustinut si de PNL. Acesta .

Traian Basescu exclude retragerea din cursa in favoarea lui Nicusor Dan: Nu sunt geambas de voturi

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, exclude posibilitatea de a se retrage din cursa pentru a facilita victoria lui Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. in acest moment, Nicusor Dan si Gabriela Firea sunt umar la umar, in timp ce Traian Basescu este cotat la 10%.

Cristoiu: Nicusor Dan desfasura o campanie de atitudini politice, valabila mai degraba la parlamentare decat la locale

Ion Cristoiu afirma ca Nicusor Dan candideaza prin atacarea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, nu ca primar, ci ca lider PSD. Conform analistului politic, Nicusor Dan duce o campanie de atitudini politice, valabila mai degraba la parlamentare decat la locale.

Nicusor Dan: Gabriela Firea minte. Nu am spus niciodata ca voi scoate subventia la transportul public si cea pentru termoficare

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea ca minte si ca el nu a spus niciodata ca va elimina subventia la transportul public si cea pentru termoficare. Dimpotriva, a adaugat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei este cel care nu a platit jumatate de miliard la transportul public in 2019 si nici in acest an.

NICUSOR DAN: Primaria aloca anual 20 de milioane de lei pe publicitate - cat o jumatate de pasaj intr-un mandat

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a apreciat ca spoturile media referitoare la activitatea Primariei Generale, in preajma alegerilor, reprezinta o campanie ilegala, adaugand ca PMB cheltuie anual 20 de milioane de lei pentru publicitate, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )