Libnet.ro
UNICEF

12:30

incepe scoala. Recomandarile autoritatilor pentru copii: Evitati mijloacele de transport in comun, nu faceti schimb de rechizite, dezinfectati obiectele personale cand ajungeti acasa

Hotnews Hotnews,
 incepe scoala. Recomandarile autoritatilor pentru copii: Evitati mijloacele de transport in comun, nu faceti schimb de rechizite, dezinfectati obiectele personale cand ajungeti acasa

Autoritatile au transmis vineri o serie de reguli pe care trebuie sa le respecte copiii si parintii, incepand de luni, cand incepe scoala. Acestea le recomanda copiilor sa evite mijloacele de transport in comun, sa dezinfecteze toate obiectele personale cand ajung acasa si sa evite contactul direct cu persoanele varstnice, care sunt vulnerabile in fata noului coronavirus. continuă pe Hotnews

Bani de la stat pentru copii, pe langa alocatii. E oficial, ce trebuie sa faci daca ai intre 6 si 15 ani

Ajutor de la Guvern pentru copiii care vor sa faca sport de performanta! Executivul a adoptat o ordonanta de urgenta OUG) prin care cei nascuti intre anii 2005 si 2014 pot cere bani pentru a-si achizitiona echipamente sportive. Mai multe detalii, in acest articol. Vouchere pentru copiii care vor sa faca sport de performanta Pentru .

Ciprian Ciceu atrage atentia asupra alocatiei pentru copii la care au dreptul cetatenii romani

Ciprian Ciceu atrage atentia asupra alocatiei pentru copii la care au dreptul cetatenii romani care .

ARAD: Opt localitati din judet vor incepe scoala in scenariul rosu

In judetul Arad, opt localitati se afla in zona rosie, astfel ca elevii nu vor merge fizic la scoala in data de 14 septembrie. Pentru ei, noul an scolar va incepe online. Reprezentantii administratiei judetene spun ca in aceste localitati, cu o populatie scazuta, sunt cate 4-6 cazuri in fiecare comuna, conform news. ro.

Scenariile dupa care incepe scoala in judetul Calarasi. Cum vor merge la cursuri elevii din 236 de localitati

In urma propunerilor inaintate de catre consiliile de administratie ale unitatilor de invatamant, Comitetul judetean pentru situatii de urgenta Calarasi CJSU a emis hotararea privind scenariul de functionare pentru fiecare unitate de invatamant, valabil pentru inceputul de an scolar 2020-2021. Astfel,in 236 de scoli elevii vor fi prezenti in banci pentru inceperea cursurilor.

Cum incepe scoala in judetul Arad. in 8 localitati, din zona rosie, se vor tine doar cursuri online

Analiza detaliata a situatiei scoate in evidenta, insa, si situatii paradoxale. Spre exemplu, o asezare cu zero cazuri de Covid-19 printre locuitori va fi in zona rosie doar pentru ca pe raza ei se afla un centru social unde a fost depistat un focar de infectare.

Cum va incepe scoala in Arges. intr-o localitate din zona rosie vor fi doar cursuri online

Directiile de Sanatate Publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in marea majoritate a acestora, inclusiv in Arges, incidenta este suficient de mica atat cat cursurile sa poata incepe normal.

Doar unul dintre parinti poate primi zile libere pentru copii in cazul in care se inchid scolile

Doar unul dintre cei doi parinti poate primi zile libere din partea angajatorului, pentru a sta cu c.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )