Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nicusor Dan: Sper la proteste de strada daca apare Legea amnistiei. Proiectul este nociv pentru Romania, inclusiv in plan social si economic

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: Sper la proteste de strada daca apare Legea amnistiei. Proiectul este nociv pentru Romania, inclusiv in plan social si economic

Liderul USR, Nicusor Dan, si-a exprimat, duminica, speranta ca oamenii sa iasa in strada, in cazul aparitiei unei Legi a amnistiei. in opinia sa, exista o puternica presiune din interiorul PSD si ALDE pentru amnistie penala. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan: Sper la proteste de strada daca apare Legea amnistiei

Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, duminica, la Sibiu, ca spera ca vor exista proteste de strada daca apare Legea amnistiei, el considerand ca exista in societate un instinct puternic pentru statul de drept, potrivit News. ro. Liderii USR sunt convinsi ca in cateva saptamani va aparea in spatiul public aceasta lege, deoarece exista o puternica presiune din interiorul PSD si ALDE pentru amnistie penala.

Nicusor Dan exclude ruperea USR. Ce spune despre legea amnistiei

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, exclude ruperea partidului, afirmand ca la reuniunea de la Sibiu a participat si vicepresedintele Clotilde Armand, unul dintre politicienii care, in ultimul timp, a avut unele pareri contrare liniei partidului. De asemenea, acesta a precizat ca va candida pentru sefia USR la Congresul din aceasta primavara.

Nicusor Dan exclude ruperea USR si anunta ca va candida la presedintia formatiunii la congresul care va avea loc in primavara

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), deputatul Nicusor Dan, exclude ruperea partidului, afirmand ca la reuniunea de la Sibiu a participat si Clotilde Armand, informeaza Agerpres. Totodata, Nicusor Dan, a anuntat ca va candida pentru presedintia partidului, la congresul care va avea loc in aceasta primavara.

Clotilde ARMAND, ATAC la Nicusor DAN: El si-a SACRIFICAT imaginea, eu nu eram gata sa fac acest lucru

Clotilde Armand, vicepresedintele USR, a sustinut despre Nicusor Dan, liderul Uniunii, ca si-a sacrificat imaginea atunci cand a ales sa renunte la functia de consilier general in favoarea celei de de.

Nicusor Dan iese la ATAC: ACUZATII grele pentru PSD

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), deputatul Nicusor Dan, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca va aduce amendamente la proiectul de buget, mai ales ca dupa analiza.

Nicusor Dan va candida pentru functia de presedinte al USR la primul congres al partidului care ar urma sa aiba loc in martie sau mai

Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, duminica, la Sibiu, ca primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, fie in martie, fie in mai, data exacta urmand sa fie stabilita pana la sfarsitul acestei luni, iar el fara indoiala va candida pentru functia de presedinte.

Nicusor Dan exclude RUPEREA USR: Singura noastra sansa este SA CONTINUAM iMPREUNA

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, exclude ruperea partidului si sustine ca singura sansa a USR este ca membrii formatiunii sa isi continue drumul impreuna, informeaza Agerp.

Nicusor Dan: USR nu a fost ajutat de SRI

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), deputatul Nicusor Dan, a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul nu a fost ajutat de Serviciul Roman de Informatii SRI), informeaza Agerpres.

Nicusor Dan a anuntat ca va candida la presedintia USR la congresul din primavara

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), deputatul Nicusor Dan, a anuntat ca va candida pentru presedintia partidului, la congresul care va avea loc in aceasta primavara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )