Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nicusor Dan: Spitalul Colentina nu a avut o problema majora Adrian Streinu-Cercel, managerul Spitalului Matei Bals, desi prevenit cu o zi inainte, nu a facut nimic si a constatat seara ca e frig

B1 B1,
Nicusor Dan: Spitalul Colentina nu a avut o problema majora Adrian Streinu-Cercel, managerul Spitalului Matei Bals, desi prevenit cu o zi inainte, nu a facut nimic si a constatat seara ca e frig

Primarul general al Capitalei a oferit, sambata, mai multe clarificari referitoare la situatia de ieri din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit. continuă pe B1

NICUSOR DAN, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze.

NICUSOR DAN, DESPRE LIPSA CALDURII DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea care toata vara, nealocand bani, a lasat reteaua sa se deterioreze

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze. in schimb, Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD, scrie News.

Nicusor Dan arunca vina pe prof. Adrian Streinu-Cercel dupa avaria de caldura: A constatat ca este frig

Nicusor Dan acuza, dupa avaria de la spitalele Matei Bals si Colentina, ca directorul Spitalului Colentina a luat masuri, in timp ce cel al Spitalului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, nu a facut nimic si a constatat seara ca este frig.

Nicusor Dan despre lipsa caldurii la Matei Bals: Firea e de vina!. Fostul primar general: N-au facut nimic! Zero!

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze.

Nicusor Dan da vina pe Firea ca Spitalele Bals si Colentina au ramas fara caldura

Nicusor Dan o face responsabila pe Gabriela Firea ca vineri seara spitalele Matei Bals si Colentina au ramas fara caldura. Primarul General sustine intr-o postare pe Facebook ca fostul edil nu a intervenit pentru reparatii la conducte ca sa nu-i afecteze campania electorala.

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Orban si Nicusor Dan nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal

Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD.

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

Doua spitale COVID-19 din Bucuresti - Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda Managerul spitalului Colentina: Am dat drumul la aparatele de aer conditionat pe cald - UPDATE

Doua spitale COVID-19 din Bucuresti - Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda vineri, dupa ce alimentarea cu agent termic a fost intrerupta de Termoenergetica. Informatia a fost confirmata de reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Nicusor Dan: O sa avem avarii in iarna asta, dar nu in felul in care le-am avut in ultimele zile

Avariile vor continua in aceasta iarna la reteaua de termoficare din Bucuresti, insa nu vor fi la fel de grave ca in ultimele zile, a declarat orimarul general al Capitalei, Nicusor Dan. Acesta a declarat.

Nicusor Dan, dupa discutiile de la Cotroceni: Colaborarea cu guvernul si cu presedintele e esentiala pentru a reusi

Colaborarea Primariei Capitalei cu guvernul si cu presedintele e esentiala pentru a reusi in rezolvarea problemelor majore cu care se confrunta Bucurestiul, a declarat sambata Nicusor Dan, dupa intalnirea pe care a avut-o cu seful statului, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )