Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nicusor Dan, suspect de coronavirus! Care este starea de sanatate a primarului Capitalei: Am decis sa ma autoizolez

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, suspect de coronavirus! Care este starea de sanatate a primarului Capitalei: Am decis sa ma autoizolez

Dupa ce premierul Ludovic Orban a mers, luni dimineata, sa se testeze pentru coronavirus, ca urmare a faptului ca una din persoanele alaturi de care s-a aflat in aceeasi platou de televiziune, in cursul saptamanii trecute, a fost confirmata pozitiv, primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca s-a autoizolat. continuă pe Antena3

Care este starea de sanatate a lui Donald Trump si a sotiei sale. Primul mesaj al Melaniei dupa aflarea rezultatului testului COVID

Melania Trump, Prima Doamna a Americii, a avut si prima reactia dupa confirmarea testului de coronavirus. Aceasta spune ca atat ea, cat si presedintele, testati pozitiv pentru COVID-19, se simt bine si ii roaga pe cetateni sa se asigure ca raman in siguranta.

Ducu Bertzi a fost operat de urgenta. Care este starea de sanatate a interpretului?

Ducu Bertzi a trecut prin momente cumplite, dupa ce fost operat de urgenta la spital. Solistul, care a implinit 65 de ani pe 21 septembrie, le-a dat mari emotii apropiatilor din pricina problemelor sale de.

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

Nicusor Dan, testat negativ pentru COVID-19: Primarul ales al Capitalei ramane in izolare pana pe 9 octombrie

Nicusor Dan a anuntat ca a fost testat negativ pentru infectia cu noul coronavirus. Cu toate acestea, primarul ales al Capitalei va ramane in izolare pana vineri, 9 octombrie, ca masura de precautie.

Nicusor Dan, Raluca Turcan si Marcel Bolos se vor testa de Covid-19

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au anuntat luni, ca se vor testa pentru Covid-19, dupa ce au intrat in contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.

UPDATE Nicusor Dan face si el testul COVID-19 si intra in izolare Initial, spusese ca nu e cazul

Nicusor Dan si-a facut si el testul pentru COVID-19, dupa ce a fost la emisiunea lui Silviu Manastire, confirmat cu coronavirus. Daca initial nu pusese problema autoizolarii, primarul ales al Bucurestiului a anuntat pe Facebook ca o va face.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei - datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiului Bucuresti este in jur de 4 miliarde de lei, mentionand ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca este esalonarea platilor pentru mentinerea corabiei la suprafata, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )