Libnet.ro
UNICEF

06:30

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus. continuă pe Adevărul

UPDATE Nicusor Dan face si el testul COVID-19 si intra in izolare Initial, spusese ca nu e cazul

Nicusor Dan si-a facut si el testul pentru COVID-19, dupa ce a fost la emisiunea lui Silviu Manastire, confirmat cu coronavirus. Daca initial nu pusese problema autoizolarii, primarul ales al Bucurestiului a anuntat pe Facebook ca o va face.

NICUSOR DAN: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului.

Nicusor Dan a facut testul pentru COVID-19 si se autoizoleaza: Nu am niciun fel de simptome specifice bolii

Primarul general ales al Capitalei a anuntat, luni, ca a facut testul pentru COVID-19 si a decis sa se autozioleze pana la aflarea rezultatului. Nicusor Dan, care a precizat ca nu are niciun fel de simptome.

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

Nicusor Dan, suspect de coronavirus! Care este starea de sanatate a primarului Capitalei: Am decis sa ma autoizolez

Dupa ce premierul Ludovic Orban a mers, luni dimineata, sa se testeze pentru coronavirus, ca urmare a faptului ca una din persoanele alaturi de care s-a aflat in aceeasi platou de televiziune, in cursul saptamanii trecute, a fost confirmata pozitiv, primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca s-a autoizolat.

Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicusor Dan s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Acesta ramane in izolare pana vineri cand va repeta testul.

Nicusor Dan, test negativ pentru COVID-19. Voi mai ramane in izolare pana vineri

Nicusor Dan a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ, insa va ramane in izolare pana vineri inclusiv.

Nicusor Dan, testat negativ pentru COVID-19: Primarul ales al Capitalei ramane in izolare pana pe 9 octombrie

Nicusor Dan a anuntat ca a fost testat negativ pentru infectia cu noul coronavirus. Cu toate acestea, primarul ales al Capitalei va ramane in izolare pana vineri, 9 octombrie, ca masura de precautie.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 - Cat plateste primarul Capitalei pe luna

Nicusor Dan sta cu chirie in sectorul 5 si plateste 550 de euro pe luna. Cum a facut bani Nicusor Dan ne povesteste chiar el. Proapatul edil a studiat la Paris si cand a revenit in tara se gandea din ce va trai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )