Libnet.ro
UNICEF

23:01

Nicusor Dan: Toate listele USR au fost admise, dar deja au fost depuse 24 de contestatii. E o incercare nedemocratica a PSD de a bloca participarea noastra in alegeri (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Toate listele USR au fost admise, dar deja au fost depuse 24 de contestatii. E o incercare nedemocratica a PSD de a bloca participarea noastra in alegeri (VIDEO)

Toate listele de candidati ale USR au fost admise de Birourile Electorale Judetene, cu exceptia celei din Harghita, pentru Senat, a anuntat liderul formatiunii, Nicusor Dan, pe Facebook. Dan a precizat ca deja. continuă pe B1

Nicusor Dan: Au inceput sa curga contestatiile la listele USR. Sunt 24 pana acum, in 19 judete, si continua sa vina

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat ca au fost depuse 24 de contestatii, in 19 judete, la listele de candidati ale USR, iar trei dintre acestea au fost respinse, urmand ca in privinta celorlalte decizia sa fie pronuntata luni, transmite Agerpres.

USR a depus listele pentru Capitala, in absenta lui Nicusor Dan. Alexandrescu deschide lista la Senat, Dan la Camera

Uniunea Salvati Romania a depus joi seara listele pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, lista de la Senat fiind deschisa de fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, si cea de la Camera Deputatilor de Nicusor Dan. Liderul USR a lipsit de la eveniment, el fiind prezent in studiourile unor televiziuni.

Nicusor Dan: Avem informatii ca PSD va depune 100-200 de contestatii impotriva candidatilor USR. Exista o tentativa deliberata a PSD de a bloca Uniunea

PSD incearca sa blocheze accesul USR la alegerile parlamentare si, dat fiind ca legislatia este contradictorie, chiar este posibil ca o parte dintre reprezentantii formatiunii sa nu poata candida, a.

Nicusor Dan, atacat dur dupa ce i-a jignit pe locuitorii din Teleorman: S-ar putea sa ne infuriem. Si sa va fereasca Dumnezeu de furia omului flamand

Presedintele USR a cam uitat de practicile pe care le blama si a inceput o campanie electorala agresiva, cu un limbaj subteran, jigningu-i pe romani. Avem o alegere intre o teleormanizare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3111 seconds )