Libnet.ro
UNICEF

00:07

USR a depus listele pentru Capitala, in absenta lui Nicusor Dan. Alexandrescu deschide lista la Senat, Dan la Camera

Adevărul Adevărul,
USR a depus listele pentru Capitala, in absenta lui Nicusor Dan. Alexandrescu deschide lista la Senat, Dan la Camera

Uniunea Salvati Romania a depus joi seara listele pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, lista de la Senat fiind deschisa de fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, si cea de la Camera Deputatilor de Nicusor Dan. Liderul USR a lipsit de la eveniment, el fiind prezent in studiourile unor televiziuni. continuă pe Adevărul

PMP Constanta a depus listele pentru alegerile parlamentare. Sunt propusi Robert Turcescu, Dorel Onaca si Magda Bistriceanu, declarati drept oamenii lui Basescu

PMP Constanta a depus listele pentru alegerile parlamentare. Astfel, Dorel Onaca va candida pentru un loc in Senat, urmat de Vasile Rosu, in timp ce Robert Turcescu deschide lista partidului pentru Camera Deputatilor fiind urmat de purtatorul de cuvant PMP, Magda Bistriceanu.

Alianta Noastra Romania a depus listele pentru parlamentare la Capitala. Munteanu deschide lista la Senat, Cosea la Camera

Alianta Noastra Romania a depus joi seara listele pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, lista fiind deschisa la Senat de Marian Munteanu, iar cea de la Camera Deputatilor de Mircea Cosea.

PSD Arad a depus listele pentru parlamentare

PSD Arad a depus la Biroul Electoral Judetean listele de candidati pentru alegerile parlamentare, validate ieri, la Bucuresti, de catre Comitetul Executiv National al partidului.

PSD a definitivat listele pentru alegerile parlamentare: Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion Calinoiu de la Gorj au fost exclusi de pe liste (VIDEO)

Dupa o sedinta care a tinut aproape o zi intreaga, PSD a reusit sa-si definitiveze listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion.

PSD a definitivat listele pentru alegerile parlamentare: Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion Calinoiu de la Gorj, au fost exclusi de pe liste (VIDEO)

Dupa o sedinta care a tinut aproape o zi intreaga, PSD a reusit sa-si definitiveze listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion.

Dragnea si Firea au depus listele de candidati ai PSD Bucuresti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, au depus in aceasta seara listele de candidati pentru Bucuresti, pe primele locuri fiind Ecaterina Andronescu - pentru Senat si Gabriel Petrea presedinte TSD) - pentru Camera Deputatilor.

PNL a depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Alina Gorghiu: Avem o revansa de luat(VIDEO)

Reprezentantii PNL s-au prezentat joi dimineata la sediul Biroului Electoral Municipal pentru a depune listele de candidati pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Avem o revansa de luatr.

Elena Udrea si-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare: Sunt o tinta, dar nu accept sa fiu o victima (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea s-a prezentat la Biroul Electoral Municipal din Capitala pentru a-si depune candidatura la alegerile parlamentare. Intru in aceasta competitie in care chiar si fara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2422 seconds )