Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nigeria: Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie

Hotnews Hotnews,
 Nigeria: Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie

UNICEF a condamnat sentinta de 10 ani de inchisoare pentru blasfemie primita de un baiat nigerian in varsta de 13 ani, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Care a fost motivul

Un baiat in varsta de 13 ani din Nigeria a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie. Baiatul a fost condamnat de catre o instanta care in acelasi timp a condamnat la moarte un barbat p.

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare. Ce a putut sa spuna de a ajuns dupa gratii!

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa lui Allah. Incidentul a avut loc in Nigeria, iar copilul ar fi adresat cuvinte vulgare lui Allah, astfel ca autoritatile nigeriene l-au pedepsit mai mult decat exemplar, relateaza CNN. Un copil de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de .

Cum a reactionat Marlene Dietrich cand a aflat ca fiica ei de 13 ani a fost abuzata sexual de bona. Actrita avea relatii cu barbati, dar si cu femei

Avea o frumusete speciala, emana o atractie sexuala greu de trecut cu vederea si era bisexuala. Marlene Dietrich era, de asemenea, o femeie cruda, care nu a facut nimic pentru a-si proteja propria fiica de agresiunile sexuale ale unei bone lesbiene, sustine nepotul actritei, David Riva: Era rece si detasata emotional. Nu era o bunica conventionala.

DJ Boros a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare pentru pedofilie

DJ Boros, pe numele sau real Mihai Bogdan Pop, cunoscut pentru melodia Dozatorul si pentru prezenta lui la mai multe emisiuni televizate in anii 90, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de.

Baiat de 13 ani, mort dupa ce profesorul l-a pedepsit. La ce a fost supus micutul, in fata copiilor

A lipsit trei zile de la scoala, motivat! Cand s-a intors in clasa, profesorul i-a pregatit o pedeapsa cumplita. Cateva ore mai tarziu, baiatul, de doar 13 ani, si-a dat ultima suflare. Ce a fost pus sa faca in fata colegilor. Baiat de scoala generala, ucis de pedeapsa crunta primita de la profesor Dupa ce .

VIDEO DJ celebru in anii 90, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru pedofilie. Cum convingea minorele sa faca sex cu el

DJ Boros, adica Mihai Bogdan Pop, artist devenit celebru in anii 90 pentru piesa Dozatorul, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoarepentru pedofilie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )