Libnet.ro
UNICEF

17:30

DJ Boros a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare pentru pedofilie

B1 B1,
DJ Boros a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare pentru pedofilie

DJ Boros, pe numele sau real Mihai Bogdan Pop, cunoscut pentru melodia Dozatorul si pentru prezenta lui la mai multe emisiuni televizate in anii 90, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de. continuă pe B1

VIDEO DJ celebru in anii 90, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru pedofilie. Cum convingea minorele sa faca sex cu el

DJ Boros, adica Mihai Bogdan Pop, artist devenit celebru in anii 90 pentru piesa Dozatorul, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoarepentru pedofilie.

Slovenia: Doi ani de inchisoare pentru o tanara care si-a taiat mana pentru a incasa o asigurare de 400.000 euro

O slovena de 22 de ani a fost condamnata vineri la doi ani de inchisoare dupa ce si-a taiat mana cu un fierastrau circular in speranta de a incasa o asigurare de aproape 400. 000 de euro, a anuntat agentia de presa STA, preluata de AFP.

Spania: 133 de ani de inchisoare pentru un fost colonel salvadorian gasit vinovat de uciderea a cinci preoti iezuiti

Inalta Curte a Spaniei l-a condamnat vineri pe un fost colonel din El Salvador la 133 de ani de inchisoare pentru uciderea a cinci preoti iezuiti in timpul razboiului civil din tara din America Centrala, relateaza Reuters si The Guardian.

Baiatul de 14 ani batut crunt de trei adolescenti a povestit trauma pe care a trait-o: Am fost agresat 10 minute, apoi am reusit sa fug (VIDEO)

Adolescentul de 14 ani, care a fostbatut crunt de trei adolescenti din Targu-Jiu pe 8 septembrie, a povestit trauma prin care a trecut. Crescut doar de bunici, baiatul recunoaste ca i-a fost teama sa.

Ladislau Boloni a fost umilit in Belgia! Motivul incredibil pentru care a fost demis dupa doar 25 de zile

Ladislau Boloni a avut cel mai scurt mandat de antrenor al carierei. A fost dat afara de Gent la doar 25 de zile de la numirea sa. Formatia sa pierduse patru din primele cinci partide de campionat. Dar cea mai mare problema a fost legata de relatia glaciara cu mare parte din jucatorii importanti din .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )