Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nimeni nu mai RADE! S-a stins unul dintre cei mai mari COMEDIANTI dupa o lupta cu o boala (FOTO)

B1 B1,
Nimeni nu mai RADE! S-a stins unul dintre cei mai mari COMEDIANTI dupa o lupta cu o boala (FOTO)

Comediantul Charlie Murphy a decedat la varsta de 57 de ani dupa ce a dus o lupta crunta cu o boala incurabila. El suferea de leucemie, o afectiune care in cele din urma i-a provocat. continuă pe B1

O femeie a aflat ca este insarcinata cu tripleti, iar doctorii au pus-o sa aleaga care dintre cei trei bebelusi va trai. Decizia ei a socat o lume intreaga!

Chloe si lui Rohan Dunstan aveau trei baieti pe care ii considerau cele mai de pret daruri ale vietii. Cei doi isi mai doreau o fetita. La ecografie insa, femeia a aflat ca urma sa aduca pe.

Cine sunt persoanele care si-au pierdut viata, sambata, dupa ce trenul de marfa in care se aflau a deraiat. Unul dintre mecanici era pasionat de locomotive, astfel ca a continuat sa lucreze in domeniu chiar si dupa pensionare

Doi mecanici si-au pierdut viata, sambata, dupa ce trenul de marfa in care se aflau, a deraiat, in zona Merisor, din judetul Hunedoara. Unul dintre barbati, Alexandru Garcea, avea 66 de ani si era pasionat de locomotive. Astfes, desi el iesise la pensie, a decis sa se angajeze in sistemul privat, din dragoste pentru meseria sa.

Un altfel de interviu cu Smiley despre antreprenoriat, HaHaHa Production si industria muzicala din Romania: Cred ca cel mai mare talent al meu este ca adun oameni faini in jur

Este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, cu o cariera muzicala de aproape doua decenii. Este cantaret, compozitor, producator, prezentator si om de entertainment, insa pe langa latura artistica, cea mai vizibila de altfel, putini ii.

A murit Smaranda Jelescu, unul dintre numele emblematice ale TVR (FOTO)

Cea mai veche realizatoare de emisiuni de cultura din Romania Smaranda Jelescu a murit, luni, anunta TVR. Poeta, prozatoare si eseista, aceasta a facut parte din echipa Televiziunii Romane mai bine.

Premierul Sorin Grindeanu: Lumea s-a saturat de drumuri desenata pe tabla cu carioca. Infrastructura este unul dintre domeniile prioritare ale Guvernului pe care il conduc. Sunt bani europeni pentru proiecte

Premierul Sorin Grideanu a afirmat, marti, la Bistrita, ca infrastructura este una dintre prioritatile Executivului pe care il conduce si ca lumea s-a saturat de vorbe, de drumuri desenate pe tabla cu carioca, de termene care nu sunt respectate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )