Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nimeni nu trebuie sa fie discriminat din cauza originii sale etnice sau rasiale. CE aloca mai multi bani pentru integrarea romilor

Antena3 Antena3,
Nimeni nu trebuie sa fie discriminat din cauza originii sale etnice sau rasiale. CE aloca mai multi bani pentru integrarea romilor

Statele membre ale Uniunii Europene continua sa inregistreze progrese in ceea ce priveste integrarea romilor, insa sunt necesare eforturi suplimentare. De aceea, Comisia Europeana va aloca mai multe fonduri. continuă pe Antena3

Tramvaie blocate la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect: Trafic ingreunat spre Piata Unirii

Mai multe tramvaie au fost oprite in cursul diminetii de joi pentru aproximativ 30 de minute, la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect ramas blocat pe linia 32. Avand in vedere situatia, s-au ingistat.

Coloana de tramavaie in zona Pietei Rahova, din cauza unui vagon defect

Tramvaiele au fost oprite timp de aproximativ 30 de minute, la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect ramas blocat pe linie, ingistrandu-se intarzieri in circulatia spre Piata Unirii, informeaza.

FMI si Banca Mondiala intrerup finantarea Republicii Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor, iar in aceste conditii, peste cel.

Creditorii internationali intrerup finantarea R. Moldova din cauza nerespectarii angajamentelor

FMI si Banca Mondiala si-au stopat proiectele de finantare a Republicii Moldova, iar Uniunea Europeana ar putea intrerupe finantarile necesare reformei justitiei, din cauza neonorarii angajamentelor. Peste cel mult opt saptamani, statul moldovean va.

Incident la Cluj din cauza vantului puternic: Un copac a cazut peste patru masini

Patru autoturisme parcate pe o alee din Cluj-Napoca au fost avariate, marti dupa-amiaza, de un copac care a cazut din cauza vantului puternic.

Primul deces in Europa din cauza virusului MERS

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit, in Germania, din cauza complicatiilor generate de sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS).

Traficul rutier pe podul de la Giurgiu, ingreunat din cauza lucrarilor de reabilitare

Traficul rutier pe podul de la Giurgiu este ingreunat din cauza lucrarilor de reabilitare a acestuia, informeaza B1 TV. Se circula alternativ, semaforizat in zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse .

Zeci de persoane arestate la Sofia, dupa confruntari cu etnici romi din cauza muzicii

Cel putin 30 de persoane au fost arestate in capitala bulgara Sofia, dupa doua nopti de proteste care au inceput sambata seara si care s-au soldat cu raniti, din cauza volumului prea mare al muzicii puse de catre etnici romi in cartierul Orlandovti,.

Traian Basescu, despre animalele din curtea noii sale case: Ursul e din lemn, calul nu este viu, iar vaca din fibra de sticla are rolul de a compensa imposibilitatea dezvoltarii unei ferme la Nana (FOTO)

Traian Basescu se muta cu un cal, un urs si o vaca in vila din strada Gogol, in care a locuit pana de curand Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, si care i-a fost repartizata acum fostului presedinte.

Timisoara: Profesor neamt, amenintat in stil mafiot pentru ca nu a incheiat media unui elev, fiul unui deputat, din cauza absentelor

Un profesor neamt venit in Timisoara sa predea la unul dintre cele mai renumite licee din oras, Nikolaus Lenau, a fost amenintat pentru ca a refuzat sa ii incheie media unui elev cu multe absente. Acesta era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )