Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traficul rutier pe podul de la Giurgiu, ingreunat din cauza lucrarilor de reabilitare

B1 B1,
Traficul rutier pe podul de la Giurgiu, ingreunat din cauza lucrarilor de reabilitare

Traficul rutier pe podul de la Giurgiu este ingreunat din cauza lucrarilor de reabilitare a acestuia, informeaza B1 TV. Se circula alternativ, semaforizat in zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse . continuă pe B1

Incident la Cluj din cauza vantului puternic: Un copac a cazut peste patru masini

Patru autoturisme parcate pe o alee din Cluj-Napoca au fost avariate, marti dupa-amiaza, de un copac care a cazut din cauza vantului puternic.

Primul deces in Europa din cauza virusului MERS

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit, in Germania, din cauza complicatiilor generate de sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS).

Zeci de persoane arestate la Sofia, dupa confruntari cu etnici romi din cauza muzicii

Cel putin 30 de persoane au fost arestate in capitala bulgara Sofia, dupa doua nopti de proteste care au inceput sambata seara si care s-au soldat cu raniti, din cauza volumului prea mare al muzicii puse de catre etnici romi in cartierul Orlandovti,.

Scandal in centrul orasului Dej: Doi barbati s-au luat la bataie din cauza unui loc de parcare ocupat de o caruta (VIDEO)

Centrul orasului Dej s-a transformat intr-un adevarat ring de box. Doi barbati s-au luat la bataie din cauza unui loc de parcare ocupat de o caruta, informeaza B1 TV. Interesant este ca nimeni nu a depus.

Restrictii rutiere pe podul de la Giurgiu

Circulatia rutiera pe podul de la Giurgiu va fi afectata, in luna iunie, de restrictii instituite din cauza lucrarilor de reabilitare a acestuia, informeaza CNADNR. incepand cu data de 15 iunie 2015,.

Coreea de Sud: 19 morti din cauza infectarii cu coronavirusul MERS

Coreea de Sud a anuntat marti trei noi decese provocate de coronavirusul care provoaca Sindromul Respirator din Orientul Mijlociu MERS), ridicand bilantul provizoriu al epidemiei la 19 morti in aceasta tara.

Marian Munteanu: Poporul roman este unul miraculos. Acum are o zi proasta, dar nu in totalitate din cauza lui (VIDEO)

Marian Munteanu, fost lider al studentilor din perioada 1989 - 1990, a vorbit duminica seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre activitatea sa din ultimii 25 de ani. Antropologia este spec.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2795 seconds )