Libnet.ro
UNICEF

21:30

NINSORILE fac ravagii in mai multe judete din tara. Stratul de zapada a depasit 30 de cm pe unele drumuri nationale

Antena3 Antena3,
NINSORILE fac ravagii in mai multe judete din tara. Stratul de zapada a depasit 30 de cm pe unele drumuri nationale

Ninge abundent la aceasta ora in mai multe judete din tara, iar traficul este complet dat peste cap. Sunt probleme pe cinci drumuri nationale, care au fost blocate dupa ce stratul de zapada a depasit 30 de . continuă pe Antena3

Avertizare Cod galben de ploi abundente, incepand de duminica seara, pentru Bucuresti si mai multe judete. Luni intra in vigoare un Cod Portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, mai multe atentionari de ploi abundente. Capitala si mai multe judete din jumatatea sudica a tarii se vor afla sub Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabil de duminica seara pana miercurii dimineata. Totodata, luni seara intra in vigoare o atentionare meteo Cod Portocaliu care vizeaza sud-estul tarii, fiind valabila, de asemenea pana miercuri.

Cod Galben de NINSOARE in noua judete din tara. Doua drumuri nationale, blocate de zapada. Iata cum se circula in Pasul Oituz

UPDATE - Romania este sub vreme extrema, la inceput de octombrie. Este cod galben de ninsori in noua judete din tara: Covasna, Brasov, Harghita, Suceava, Bacau, Vrancea, Neamt, Buzau si.

Mai multe personalitati din Rusia l-au propus pe Vladimir Putin la Premiul Nobel pentru Pace

Mai multe personalitati din Rusia au anuntat, marti, ca l-au propus pe presedintele Vladimir Putin la Premiul Nobel pentru Pace, datorita rolului jucat de acesta in rezolvarea crizei siriene, informeaza AFP,.

Cod galben de inundatii, luni, pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii

Mai multe rauri din sud-vestul tarii se afla luni, in intervalul 3. 00, sub cod galben de inundatii, bazinele hidrografice vizate fiind Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna si Jiu, potrivit unei.

Cod galben de INUNDATII pentru mai multe rauri din sud-vest.

Raurile Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna si Jiu se afla, intre orele 03. 00, sub cod galben de inundatii, conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), relateaza Mediafax. Citeste si COD PORTOCALIU de ploi pentru Capitala si opt judete Potrivit INHGA, avertizarea vizeaza cursul superior al Timisului si afluenti ai sai din bazinul superior, cursul superior al Barzavei si afluenti ai sai din bazinul superior, raurile din bazinele hidrografice Caras, Nera, .

AVERTIZARI METEO Cod galben de ploi abundente in mai multe judete din tara. 8 judete si Capitala vizate de codul portocaliu care intra in vigoare de luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi, valabila de duminica, 29 septembrie, pana luni, 30 septembrie. in schimb, pentru intervalul 30 septembrie - 2 octombrie, meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de ploi abundente si intensificari de vant pentru unele zone din tara.

COD PORTOCALIU de ploi pana MIERCURI pentru mai multe judete

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate prec.

Ploile au pus stapanire pe sud-estul tarii. Strazi din mai multe orase au fost inundate, iar traficul rutier a fost blocat

Avertizarea de cod portocaliu de ploi si vant, care va expira abia in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2. 00, a facut deja pagube in mai multe judete din sud-estul Romaniei. in Bucuresti, dar si in alte orase, mai multe strazi au fost inundate, traficul rutier fiind blocat.

UPDATE Ploile au pus stapanire pe sud-estul tarii. Strazi din mai multe orase au fost inundate, iar traficul rutier a fost blocat

Avertizarea de cod portocaliu de ploi si vant, care va expira abia in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2. 00, a facut deja pagube in mai multe judete din sud-estul Romaniei. in Bucuresti, dar si in alte orase, mai multe strazi au fost inundate, traficul rutier fiind blocat.

UPDATE Cod portocaliu de ploi. Strazi inundate, trafic blocat si sute de apeluri la 112. in judetul Harghita ninge

Avertizarea de cod portocaliu de ploi si vant, care va expira abia in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2. 00, a facut deja pagube in mai multe judete din sud-estul Romaniei. in Bucuresti, dar si in alte orase, mai multe strazi au fost inundate, traficul rutier fiind blocat. in judetul Harghita ninge de la ora 4. 00, iar stratul de zapada atinge pe alocuri si 10 centimetri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )