Libnet.ro
UNICEF

01:05

NISSA da startul reducerilor de Black Friday

Adevărul Adevărul,
NISSA da startul reducerilor de Black Friday

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunta a fi o zi de senzatie, datorita experientei acumulate in fiecare an, atat de magazine cat si de cumparatori. NISSA se afla printre magazinele participante si da startul reducerilor incepand de azi, 13 octombrie. continuă pe Adevărul

Intra in cursa reducerilor de Black Friday la PIATRAONLINE

O campanie reusita de Black Friday se traduce in primul rand prin satisfactia clientilor de achizitie a produselor dorite la cel mai bun pret. Apoi, in termeni de business, avem raportarea cifrelor de vanzari, in.

Bonami: oferte tentante pentru Black Friday

Bonami da startul reducerilor de Black Friday. Anul acesta clientii se vor bucura de doua weekenduri cu reduceri, conform traditiei: unul specific pietei romanesti, respectiv 15-17 noiembrie, si cel international, intre 29 noiembrie si 1 decembrie.

Reduceri Fashion Days. Afaceri de Black Friday cu haine pentru barbati

Black Friday 2019. Magazinul online Fashion Days a dat deja startul reducerilor de Vinerea Neagra 2019 de miercuri seara. Astfel, fashiondays. ro are reduceri la o multime de haine, costume, ceasuri si accesorii.

Black Friday la eMAG vine cu un anunt surpriza pe ultima suta de metri

EMAG a anuntat deja ca va avea campanie de Black Friday pe 15 noiembrie. Dar acum a venit cu un anunt nou. Pregateste inaugurarea unui showroom fix cu o zi inainte de ziua reducerilor. Pe 14.

Cum sa nu fii pacalit de Black Friday. La ce strategie inselatoare recurg comerciantii inainte de reducerile de pret

Perioada urmatoare aduce, odata cu apropierea zilei de Black Friday si a reducerilor, si febra cumparaturilor. De asemenea, cresterea numarului de utilizatori de telefoane inteligente sau tablete din ultimii ani a condus in mod inevitabil la captarea atentiei si prezentarea unui interes sporit sectorului de dispozitive mobile din partea infractorilor din mediul cibernetic.

Black Friday 2019: Superlativele Fashion Days. Comanda de 29 de produse, in valoare de 11.392 de lei, in primele 3 ore

Cel mai mare Black Friday din istoria site-ului Fashion Days a inceput in aceasta dimineata, in jurul orei 7. Startul a fost dat, simultan, atat in aplicatie, cat si pe fashiondays. ro.

Black Friday la Tarom. Ce reduceri are compania

Operatorul aerian Tarom a anuntat ca, in perioada 12 - 17 noiembrie 2019 lanseaza campania de Black Friday, dand startul unor oferte promotionale.

Black Friday la eMAG: produsul surpriza cu reducere de 45.000 euro

EMAG a dezvaluit primele produse de Black Friday. Si, in 2019, se duce catre ziua aceea cu o reducere imensa: 45. 000 de euro. Asta la pachet cu toate miile de produse pe care le va avea. eMAG.

eMAG dezvaluie cele mai ciudate reduceri de Black Friday: ? Starbucks?

In urma cu opt ani, Black Friday la eMAG s-a axat pe electronice. Sigur, nu lipsesc nici in 2019, dar acum alte categorii sunt de interes mai mare. Si le-am adunat pe toate aici, de la Starbucks.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )