Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nitulescu si Dragnea, de la baronii lui Nastase in 2001, la cei mai aprigi dusmani in 2014

Adevărul Adevărul,
Nitulescu si Dragnea, de la baronii lui Nastase in 2001, la cei mai aprigi dusmani in 2014

Teodor Nitulescu ACL) si Liviu Dragnea PSD) sunt astazi cei mai aprigi dusmani. in urma cu un deceniu, sub aripa Guvernului Adrian Nastase, cele doua personaje au creat notiunea de baron de Teleorman. Unul a fost prefect, iar celalalt presedinte de Consiliu Judetean. Au condus judetul batand palma ca parteneri. Cand interesele n-au mai coincis, drumurile s-au separat. Unul a ajuns in varful puterii, celalalt face cea mai vehementa opozitie. continuă pe Adevărul

Marirea si decaderea baronilor de Teleorman. De la locotenentii lui Nastase in 2001, la cei mai aprigi dusmani in 2014

Teodor Nitulescu ACL) si Liviu Dragnea PSD) sunt astazi cei mai aprigi dusmani. in urma cu un deceniu, sub aripa Guvernului Adrian Nastase, cele doua personaje au creat notiunea de baron de Teleorman. Unul a fost prefect, iar celalalt presedinte de Consiliu Judetean. Au condus judetul batand palma ca parteneri. Cand interesele n-au mai coincis, drumurile s-au separat. Unul a ajuns in varful puterii, celalalt face cea mai vehementa opozitie.

Ce faceau la 25 de ani cei mai de succes lideri de astazi

Fiecare drum catre succes este unic. Chiar daca se astazi se vand tot felul de retete prin care ni se promite un drum lin catre varf, niciun parcurs nu seamana cu altul. Pentru unii dintre cei mai cunoscuti lideri, parcursul catre succes a fost.

ADPM Special! Ei sunt cei mai influenti copii de celebritati!

De la North West, Blue Ivy sau Printul George si pana la Wyatt Kutcher, Esmeralda Gosling ori bebelusul inca nenascut al lui Blake Lively si Ryan Reynolds, iata care sunt cei mai influenti copii de celebritati!.

Baronii lui Adrian Nastase din Vrancea au devenit si mai puternici sub Victor Ponta

Daca in perioada 2000-2004 Marian Oprisan era doar un simplu presedinte de Consiliu Judetean, in zilele noastre acesta a prins puteri si mai mari, devenind seful baronilor din Romania.

Despartirea l-a costat scump pe unul din cei mai bogati americani. 1 MILIARD de dolari i-a lasat sotiei dupa divort

Divortul l-a costat scump pe un magnat al petrolului din Statele Unite! Harold Hamm ii va da viitoarei foste sotii aproape un miliard de dolari din averea sa de 14 miliarde. Al 33-lea cel mai bogat american, con.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )