Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noam Chomsky, despre pandemia de covid-19: Statele Unite alearga spre prapastie

Adevărul Adevărul,
Noam Chomsky, despre pandemia de covid-19: Statele Unite alearga spre prapastie

Statele Unite alearga spre prapastie, din cauza absentei unei strategii federale impotriva pandemiei, a lipsei unui sistem de asigurari de sanatate universal si a dispretului lor pentru schimbarile climatice, sustine filosoful american Noam Chomsky intr-un interviu acordat AFP. continuă pe Adevărul

Seful diplomatiei chineze acuza Statele Unite ca forteaza un nou Razboi rece

Ministrul chinez al Afacerilor Externe, Wang Yi, a vorbit duminica despre tensiunile acumulate intre tara sa si Statele Unite, mai ales de la debutul crizei sanitare.

Le Point: China se declara pregatita pentru un nou Razboi rece cu Statele Unite

Relatiile chino-americane sunt din ce in ce mai proaste. Duminica, ministrul chinez de Externe, Wang Yi, a vorbit fara menajamente despre tensiunea reinnoita dintre cele doua tari de la inceputul crizei de coronavirus. China si Statele Unite sunt la un pas de un nou razboi rece, a avertizat el, potrivit Le Point.

China si Statele Unite, in pragul unui nou Razboi Rece

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19, relateaza AFP.

Statele Unite ar putea impune sanctiuni Chinei din cauza proiectului de lege privind securitatea nationala in Hong Kong

Statele Unite ar putea impune sanctiuni Chinei din cauza unui proiect de lege referitor la securitatea nationala in Hong Kong, ceea ce ar pune in pericol statutul de centrul financiar al orasului, a declarat duminica consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe Robert OBrien, transmite Reuters.

MINISTRUL CHINEZ DE EXTERNE: China si Statele Unite sunt in pragul unui nou razboi rece

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19.

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, avertizeaza Beijingul

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19, relateaza AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )