Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noaptea Europeana a Muzeelor 2015 la MTR

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Noaptea Europeana a Muzeelor 2015 la MTR

La Muzeul National al Taranului Roman, de Noaptea Europeana a Muzeelor, sambata, 16 mai 2015, expozitia permanenta va fi deschisa, cu intrare libera, in intervalul 18. 00 21:00, iar expozitiile temporare vor putea fi vizitate pana la miezul noptii. Program: intre . continuă pe Ceaşca de Cultură

webPR: Programul Muzeului Antipa la Noaptea Europeana a Muzeelor

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa participa si anul acesta la programul Noaptea Europeana a Muzeelor cu o serie de evenimente speciale. Programul Muzeului va incepe sambata, 16 mai, la ora 18. 00 si se va termina duminica, 17 mai, la ora 01.

RATB infiinteaza o linie speciala pentru Noaptea Europeana a Muzeelor

Regia Autonoma de Transport Bucuresti va infiinta in noaptea de sambata spre duminica o linie speciala pentru Noaptea Europeana a Muzeelor, care va functiona intre orele 21:00 - 4:00, se arata.

INTERACTIV Noaptea Muzeelor 2015 in Bucuresti. Intreg circuitul muzeal pus pe harta

Aproape 30 de muzee, printre care, in premiera, Muzeul BNR, si 20 de organizatii culturale vor fi deschise, in Noaptea Muzeelor 2015, la Bucuresti, in seara de 16 mai, propunand publicului un program divers de evenimente. Esri Romania si HotNews. ro au pus pe harta toate locurile de interes din Noaptea Muzeelor 2015 in Capitala si au realizat o aplicatie interactiva.

INTERACTIV Noaptea Muzeelor 2015 in Iasi. Intreg circuitul muzeal pus pe harta

Noaptea Muzeelor 2015 este organizata in mai multe orase din tara, nu doar in Capitala. Astfel, in Iasi vor fi deschise publicului mai multe muzee si institutii, iar intre orele 19 si 24 pe traseul Tg Cucu manastirea Golia) - Copou casa memoriala M. Sadoveanu) va circula un tramvai de epoca. Esri Romania si HotNews. ro au pus pe harta toate locurile de interes din Noaptea Muzeelor 2015 in capitala Molddovei si au realizat o aplicatie interactiva pentru Municipiul Iasi.

Noaptea Muzeelor 2015. Ce muzee de stiinta poti vizita

Noaptea Muzeelor 2015 este descrisa drept un eveniment in care muzeele din toata tara isi deschid portile cu evenimente si expozitii speciale pentru a celebra alaturi de alte mii de institutii similare din Europa.

Noaptea Muzeelor 2015 vine cu surprize majore. Artistii teatrului Ion Dacian vor concerta in cimitirul-muzeu Bellu

Fantoma de la Opera se muta la. cimitir. Pentru o seara, opereta si musicalul va rasuna printre mormintele din Bellu. De noaptea muzeelor, artistii teatrului Ion Dacian vor concerta in cimitirul-muzeu Bellu o.

Noaptea muzeelor 2015, in Prahova. Programul evenimentelor culturale de sambata seara

Muzeele din Prahova vor participa sambata seara la a XI-a editie a Noptii Muzeelor, prilej pentru vizitatori sa faca tururi gratuite ale institutiilor de cultura. Evenimentul Noaptea Muzeelor din 2015 se desfasoara sub semnul unei atitudini ce atrage atentia asupra ritmului in care dispar muzee si colectii muzeale.

Peste o mie de persoane, asteptate la Noaptea Alba a muzeelor. Ce expozitii pot fi vizitate

Calarasenii sunt asteptati, vineri, 15 mai, la o incursiune in timp. Noaptea Muzeelor isi deschide portile la ora 18. Cei care vor alege sa iasa din casa pentru a admira exponatele nu vor regreta. Pana la miezul noptii, Muzeul Dunarii de Jos primeste, gratuit, vizitatorii.

Pentru Noaptea Muzeelor 2015 iti recomandam patru muzee ale stiintei pe care sa le vizitezi

Noaptea Muzeelor 2015 este descrisa drept un evenimentin care muzeele din toata tara isi deschid portile cu evenimente si expozitii speciale pentru a celebra alaturi de alte mii de institutii similare din Europa. Noi o descriem drept noaptea in care poti sa renunti la replica Muzeele sunt plictisitoare, asa ca ies la bere, pentru ca [] Pentru Noaptea Muzeelor 2015 iti recomandam patru muzee ale stiintei pe care sa le vizitezi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )