Libnet.ro
UNICEF

23:30

Noaptea muzeelor 2015, in Prahova. Programul evenimentelor culturale de sambata seara

Adevărul Adevărul,
Noaptea muzeelor 2015, in Prahova. Programul evenimentelor culturale de sambata seara

Muzeele din Prahova vor participa sambata seara la a XI-a editie a Noptii Muzeelor, prilej pentru vizitatori sa faca tururi gratuite ale institutiilor de cultura. Evenimentul Noaptea Muzeelor din 2015 se desfasoara sub semnul unei atitudini ce atrage atentia asupra ritmului in care dispar muzee si colectii muzeale. continuă pe Adevărul

INTERACTIV Noaptea Muzeelor 2015 in Bucuresti. Intreg circuitul muzeal pus pe harta

Aproape 30 de muzee, printre care, in premiera, Muzeul BNR, si 20 de organizatii culturale vor fi deschise, in Noaptea Muzeelor 2015, la Bucuresti, in seara de 16 mai, propunand publicului un program divers de evenimente. Esri Romania si HotNews. ro au pus pe harta toate locurile de interes din Noaptea Muzeelor 2015 in Capitala si au realizat o aplicatie interactiva.

INTERACTIV Noaptea Muzeelor 2015 in Iasi. Intreg circuitul muzeal pus pe harta

Noaptea Muzeelor 2015 este organizata in mai multe orase din tara, nu doar in Capitala. Astfel, in Iasi vor fi deschise publicului mai multe muzee si institutii, iar intre orele 19 si 24 pe traseul Tg Cucu manastirea Golia) - Copou casa memoriala M. Sadoveanu) va circula un tramvai de epoca. Esri Romania si HotNews. ro au pus pe harta toate locurile de interes din Noaptea Muzeelor 2015 in capitala Molddovei si au realizat o aplicatie interactiva pentru Municipiul Iasi.

Noaptea Muzeelor 2015. Ce muzee de stiinta poti vizita

Noaptea Muzeelor 2015 este descrisa drept un eveniment in care muzeele din toata tara isi deschid portile cu evenimente si expozitii speciale pentru a celebra alaturi de alte mii de institutii similare din Europa.

Noaptea Muzeelor 2015 vine cu surprize majore. Artistii teatrului Ion Dacian vor concerta in cimitirul-muzeu Bellu

Fantoma de la Opera se muta la. cimitir. Pentru o seara, opereta si musicalul va rasuna printre mormintele din Bellu. De noaptea muzeelor, artistii teatrului Ion Dacian vor concerta in cimitirul-muzeu Bellu o.

Pentru Noaptea Muzeelor 2015 iti recomandam patru muzee ale stiintei pe care sa le vizitezi

Noaptea Muzeelor 2015 este descrisa drept un evenimentin care muzeele din toata tara isi deschid portile cu evenimente si expozitii speciale pentru a celebra alaturi de alte mii de institutii similare din Europa. Noi o descriem drept noaptea in care poti sa renunti la replica Muzeele sunt plictisitoare, asa ca ies la bere, pentru ca [] Pentru Noaptea Muzeelor 2015 iti recomandam patru muzee ale stiintei pe care sa le vizitezi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Castelul Pelisor, tur gratuit, sambata, la Noaptea Muzeelor

Aproximativ 3. 000 de persoane ajung in fiecare an, de Noaptea Muzeelor la Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I. Muzeografii castelului au decis, insa, ca in acest an, centrul de greutate al evenimentelor din Noaptea Muzeelor sa fie Pelisorul.

Noaptea Muzeelor la Alba Iulia: istoria prinde viata cu personaje istorice, jocuri romane, demonstratii militare

Muzeul National al Unirii Alba Iulia organizeaza si in 2015 la evenimentul Noaptea Muzeelor - noaptea in care istoria prinde viata. Sambata, 16 mai 2015, de la ora 19:00, va avea loc deschiderea oficiala a programului care va dura pana la ora 01:00.

Noaptea muzeelor la Muzeul Tarii Oasului

Muzeul Tarii Oasului se alatura pentru prima oara,sambata, miscarii de promovare nationala si europeana a muzeelor,Noaptea Muzeelor. Sambata, 16 mai, intre orele 18,00 24,00, doritorii sunt asteptati la Galeria de Arta Dr. Mihai Pop de la Muzeul Tarii Oasului, unde va putea fi vizitata expozitia etnografica a Tarii Oasului si unde se vor putea audia momente muzicale sustinute de Trio Fantezia Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare.

Noaptea Muzeelor, marcata de proteste

Locuitorii intregii tari s-au obisnuit sa colinde o data pe an muzeele noaptea. Acest eveniment cultural s-a dovedit de-a lungul timpului a fi unul dintre cele mai populare. Anul acesta insa Noaptea Muzeelor ce se va desfasura sambata, 16 mai, va fi marcata de un protest al Retelei Nationale a Muzeelor din Romania.

Noaptea Muzeelor: Lista obiectivelor deschise pana la miezul noptii

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca din Targoviste se alatura si anul acesta programului cultural european Noaptea Muzeelor, initiat de Ministerul Culturii din Franta. Cea de-a XI-a editie a evenimentului Noaptea Muzeelor va avea loc sambata, 16 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )