Libnet.ro
UNICEF

12:30

NOBEL 2017. Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare (ICAN)

Antena3 Antena3,
NOBEL 2017. Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare (ICAN)

Nobel 2017. Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit vineri, la Oslo, Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), informeaza agentiile de presa internationale. Nobel 2017. continuă pe Antena3

NOBEL 2017. Premiul Nobel pentru Chimie, castigat de trei cercetatori pentru depistarea biomoleculelor in solutie

Cercetatorii Jacwues Dubochet, Joachim Frank si Richard Henderson au castigat Premiul Nobel pentru Chimie pe 2017 pentru ca au dezvoltat microscopia crio-electronica la rezolutie.

Premiul Nobel pentru Pace 2017. O campanie pentru abolirea armelor nucleare este castigatoarea

Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit vineri, la Oslo, Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), informeaza agentiile de presa internationale. Premiul Nobel pentru Pace, in valoa.

Premiul Nobel pentru Pace, decernat Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare

Premiul Nobel pentru Pace a fost decernat, vineri, artizanilor Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), anunta AFP. Potrivit Comitetului Nobel, premiul reprezinta o recunoastere a muncii de a atrage atentia asupra consecintelor umanitare catastrofale ale oricarei utilizari a armelor nucleare. Puterile nucleare trebuie sa inceapa negocieri serioase pentru a elimina armele nucleare, arata Comitetul Nobel.

Premiul Nobel pentru Pace 2017: cine sunt favoritii

Comitetul Nobel va acorda astazi Premiul Nobel pentru Pace 2017. Anuntul va fi facut la Oslo, capitala Norvegiei, la 12. 00 ora Romaniei.

Premiul Nobel pentru Pace 2017: ICAN, campania mondiala dedicata dezarmarii nucleare

Campania Internationala pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), care reprezinta o coalitie mondiala de ONG-uri, a reusit in al zecelea sau an de la fondare sa obtina Premiul Nobel pentru Pace.

VIDEO Cine este rasplatit cu Premiul Nobel pentru Pace in 2017. Semnalul tras de Comitetul de la Oslo: Traim intr-o lume in care riscul folosirii armelor nucleare este tot mai mare

S-a anuntat castigatorul Premiului Nobel pentru Pace in 2017.

Astazi se decerneaza Premiul Nobel pentru Pace. Cine sunt favoritii

Papa Francisc si sefii diplomatiilor europene, respectiv iraniene, Federica Mogherini si Mohammad Javad Zarif, se numara printre pretendentii la Premiul Nobel pentru Pace 2017 .

VIDEO Astazi se decerneaza Premiul Nobel pentru Pace. Cine sunt favoritii

Papa Francisc si sefii diplomatiilor europene, respectiv iraniene, Federica Mogherini si Mohammad Javad Zarif, se numara printre pretendentii la Premiul Nobel pentru Pace 2017 .

Premiul Nobel pentru literatura pe 2017, acordat scriitorului Kazuo Ishiguro

Scriitorul britanic de origine japoneza Kazuo Ishiguro este castigatorul din acest an al premului Nobel pentru Literatura. Potrivit unui comunicat al Academiei suedeze din Stockholm, Ishiguro a fost.

Organizatia care a castigat Premiul Nobel pentru Pace, mesaj pentru Trump si Kim Jong-un

Beatrice Fihn, directorul executiv al Campaniei Internationale pentru Interzicerea Armelor Nucleare ICAN), organizatie premiata cu Premiul Nobel pentru Pace, a transmis presedintelui american Donald Trump si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )