Libnet.ro
UNICEF

14:00

Premiul Nobel pentru Pace 2017. O campanie pentru abolirea armelor nucleare este castigatoarea

Antena3 Antena3,
Premiul Nobel pentru Pace 2017. O campanie pentru abolirea armelor nucleare este castigatoarea

Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit vineri, la Oslo, Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), informeaza agentiile de presa internationale. Premiul Nobel pentru Pace, in valoa. continuă pe Antena3

Astazi se decerneaza Premiul Nobel pentru Pace. Cine sunt favoritii

Papa Francisc si sefii diplomatiilor europene, respectiv iraniene, Federica Mogherini si Mohammad Javad Zarif, se numara printre pretendentii la Premiul Nobel pentru Pace 2017 .

VIDEO Astazi se decerneaza Premiul Nobel pentru Pace. Cine sunt favoritii

Papa Francisc si sefii diplomatiilor europene, respectiv iraniene, Federica Mogherini si Mohammad Javad Zarif, se numara printre pretendentii la Premiul Nobel pentru Pace 2017 .

Premiul Nobel pentru Pace, decernat Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare

Premiul Nobel pentru Pace a fost decernat, vineri, artizanilor Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), anunta AFP. Potrivit Comitetului Nobel, premiul reprezinta o recunoastere a muncii de a atrage atentia asupra consecintelor umanitare catastrofale ale oricarei utilizari a armelor nucleare. Puterile nucleare trebuie sa inceapa negocieri serioase pentru a elimina armele nucleare, arata Comitetul Nobel.

NOBEL 2017. Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare (ICAN)

Nobel 2017. Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit vineri, la Oslo, Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), informeaza agentiile de presa internationale. Nobel 2017.

VIDEO Cine este rasplatit cu Premiul Nobel pentru Pace in 2017. Semnalul tras de Comitetul de la Oslo: Traim intr-o lume in care riscul folosirii armelor nucleare este tot mai mare

S-a anuntat castigatorul Premiului Nobel pentru Pace in 2017.

Organizatia care a castigat Premiul Nobel pentru Pace, mesaj pentru Trump si Kim Jong-un

Beatrice Fihn, directorul executiv al Campaniei Internationale pentru Interzicerea Armelor Nucleare ICAN), organizatie premiata cu Premiul Nobel pentru Pace, a transmis presedintelui american Donald Trump si.

Premiul Nobel pentru Chimie 2017: cercetarea care ne arata functionarea moleculelor

Premiul Nobel pentru Chimie 2017 merge catre Jacques Dubochet, Joachim Frank si Richard Henderson, pentru descoperirile care ajuta si domeniul medical. Cei trei au fost laureati pentru dezvoltarea microscopiei crioelectronice si determinarea structurii de inalta rezolutie a biomoleculelor in solutie. Lucrarea efectuata de cercetatori a permis oamenilor de stiinta sa inghete biomoleculele, sa priveasca structurile si [].

Premiul Nobel pentru Pace 2017: cine sunt favoritii

Comitetul Nobel va acorda astazi Premiul Nobel pentru Pace 2017. Anuntul va fi facut la Oslo, capitala Norvegiei, la 12. 00 ora Romaniei.

Premiul Nobel pentru Chimie 2017: Jacques Dubochet (Elvetia), Joachim Frank (USA) si Richard Henderson (Marea Britanie)

Jacques Dubochet Elvetia), Joachim Frank USA) si Richard Henderson Marea Britanie) au fost recompensati miercuri cu premiul Nobel pentru Chimie, anunta AFP.

UPDATE Premiul Nobel pentru fizica 2017: Rainer Weiss, Barry Barish si Kip Thorne, pentru contributia decisiva la observarea undelor gravitationale

Trei astrofizicieni americani, Rainer Weiss, Barry Barish si Kip Thorne, au primit marti premiul Nobel pentru Fizica pentru contributia decisiva la observarea undelor gravitationale, deschizand astfel o noua fereastra pentru cunoasterea Universului, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )