Libnet.ro
UNICEF

05:15

NOBELUL pentru Economie 2017 atribuit americanului Richard H. Thaler

B1 B1,
NOBELUL pentru Economie 2017 atribuit americanului Richard H. Thaler

Premiul Nobel pentru Economie pe 2017 a fost decernat americanului Richard H. Thaler pentru contributia sa la intelegerea dimensiunii psihologice a economiei, anunta Mediafax. Premiul pentru. continuă pe B1

Premiul Nobel pentru economie, acordat americanului Richard Thaler, specialist in economia comportamentala

Economistul american Richard Thaler a castigat premiul Nobel pentru economie pentru contributia sa in domeniul economiei comportamentale, informeaza Reuters.

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat economistului Richard Thaler

Academicianul american Richard Thaler de la Universitatea din Chicago a primit Premiul Nobel pentru economie din anul 2017, pentru contributiile sale la economia comportamentala, scrie The Guardian.

Premiului Nobel pentru Pace 2017, atribuit Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare

Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit coalitiei de ONG-uri Campania Internationala pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), conform Comitetului Nobel.

NOBEL 2017. Richard Thaler a primit premiul Nobel pentru Economie

Teoreticianul Richard Thaler a primit premiul Nobel pentru Economie de anul acesta. Americanul in varsta de 72 de ani a primit prestigioasa distinctie pentru contributia sa in.

Laureatul Nobelului pentru Economie: Richard Tahler, specialist in economie comportamentala

Luni in jurul pranzului ora Romaniei) a fost anuntat castigatorul ultimului premiu Nobel acordat in acest an, cel pentru Economie: economistul american Richard H. Thaler 72 de ani), acestuia acordandu-i-se importanta distinctie pentru contributia sa la intelegerea dimensiunii psihologice a economiei. Laureatul este autor a numeroase carti pe tema finantelor comportamentale, inclusiv economia cvasi-rationala si blestemul castigatorului. E presedintele Asociatiei Economistilor Americani.

Cine este Richard H. Thaler, laureatul premiului Nobel pentru economie

Motivatia Comitetului Nobel apare relativ seaca in raport cu implicatiile: Richard H. Thaler a fost onorat cu celebra distinctie pentru contributiile aduse economiei comportamentale. in fapt, avem de-a face cu recunoasterea unei revolutii in aceasta disciplina, cu implicatii majore asupra pietelor, deciziilor debusinesssi politicilor publice.

Ea este romanca din echipa care a castigat NOBELUL pentru Fizica! (FOTO)

O tanara din Arad a ajuns, la 33 de ani, sa lucreze cu echipa cercetatorilor americani care a fost distinsa acum cu premiului Nobel pentru Fizica. Anamaria Effler traieste in America de 14 ani,.

Premiul Nobel pentru Pace 2017. O campanie pentru abolirea armelor nucleare este castigatoarea

Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit vineri, la Oslo, Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), informeaza agentiile de presa internationale. Premiul Nobel pentru Pace, in valoa.

Mircea Cartarescu, despre Nobelul pentru Literatura: Ishiguro este o alegere care da speranta

Scriitorul Mircea Cartarescu este de parere ca Nobelul pentru Literatura de anul acesta a fost acordat unui scriitor real. Totusi, decizia Comitetului Nobel a fost si de aceasta data stranie, dupa cum spune el, dar este una care da speranta.

Premiul Nobel pentru Pace 2017: cine sunt favoritii

Comitetul Nobel va acorda astazi Premiul Nobel pentru Pace 2017. Anuntul va fi facut la Oslo, capitala Norvegiei, la 12. 00 ora Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )