Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nobelul pentru economie merge din nou in Statele Unite: cine sunt cei trei castigatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nobelul pentru economie merge din nou in Statele Unite: cine sunt cei trei castigatori

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor. continuă pe Wall-Street Ro

Trei profesori americani au primit Nobelul pentru economie, dupa studii privind evolutia pietelor

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai.

Trei profesori americani au primit Nobelul pentru economie, dupa studii privind evolutia ...

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor preturilor activelor pe piete, informeaza Mediafax. Academia Regala de Stiinte din Suedia ii recompenseaza astfel pe cei trei economisti pentru analiza empirica a preturilor activelor, se arata intr-un comunicat transmis luni de institutia care .

Departamentul pentru Energie cauta din nou candidati pentru CS al Hidroelectrica

Departamentul pentru Energie, actionarul majoritar al Hidroelectrica, cauta din nou candidati pentru Consiliul de Supraveghere, dupa ce in luna august a reconfirmat componenta structurii de conducere a producatorului de electricitate, anunta Mediafax.

Coreea de Nord ameninta din nou SUA cu un RAZBOI TOTAL.

Coreea de Nord a indemnat Statele Unite sa puna capat manevrelor militare si santajului nuclear, pentru a evita un razboi total, relateaza Mediafax. Intr-o amenintare abia voalata cu atacuri impotriva Statelor Unite, Comisia Nationala nord-coreeana pentru Aparare NDC), prezidata de Kim Jong-un, liderul regimului, a declarat, citata intr-un comunicat, ca este necesar ca Washingtonul sa puna capat politicii sale ostile fata de Phanian, daca vrea pace in Peninsula Coreea si pe teritoriul .

Banca Mondiala: Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa dupa esecul de sambata al responsabililor politici de a ajunge la un acord pentru criza bugetara si plafonul datoriei, informeaza AFP. Suntem acum doar la cinci zile de un moment foarte periculos, a declarat Kim, la inchiderea reuniunii anuale a Bancii Mondiale si Fondului Monetar International la Washington, anunta Agerpres.

Statele Unite anunta prinderea unui important lider taliban din Pakistan

Statele Unite au capturat vineri unul din principalii comandanti ai griparii teroriste Tehreek-e-Taliban TTP) din Pakistan, in tipul unei operatiuni militare, a anuntat diplomatia americana, citata de AFP.

Premiul Nobel pentru economie, acordat unor profesori americani

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat americanilor Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, pentru studiile despre pietele financiare, informeaza AFP.

Premiul Nobel pentru Economie, acordat profesorilor americani Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller

Premiul Nobel pentru Economie a fost acordat, luni, profesorilor universitari americani Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, anunta nobelprize. org. Premiul Nobel pentru Economie a fost stabilit, in 1968,.

Premiul Nobel pentru Economie, acordat americanilor Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller. Vezi lista completa a laureatilor Nobel 2013

Premiul Nobel pentru Economie a fost acordat, luni, profesorilor universitari americani Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, anunta nobelprize. org. Cei trei au fost desemnati pentru analiza empirica a.

VIDEO Premiul Nobel pentru economie - americanii Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat americanilor Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, pentru studiile despre pietele financiare, scrie AFP.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )