Libnet.ro
UNICEF

06:45

Trei profesori americani au primit Nobelul pentru economie, dupa studii privind evolutia ...

România Liberă România Liberă,
Trei profesori americani au primit Nobelul pentru economie, dupa studii privind evolutia ...

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor preturilor activelor pe piete, informeaza Mediafax. Academia Regala de Stiinte din Suedia ii recompenseaza astfel pe cei trei economisti pentru analiza empirica a preturilor activelor, se arata intr-un comunicat transmis luni de institutia care . continuă pe România Liberă

Trei profesori americani au primit Nobelul pentru economie, dupa studii privind evolutia pietelor

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai.

Higgs a aflat pe strada, de la o vecina, ca a primit Nobelul.

Castigatorul premiului Nobel pentru Fizica, profesorul Peter Higgs, a declarat presei britanice ca nu a stiut ca a castigat prestigioasa distinctie pana nu a fost felicitat de o femeie pe strada. Higgs, in varsta de 84 de ani, nu are telefon mobil, asa ca nu a avut cum sa fie anuntat mai repede. Peter Higgs, profesor emerit la Universitatea din Edinburgh, a primit Nobelul pentru cercetarile sale privind particula care-i poarta numele - bosonul lui Higgs. El a impartit premiul cu un alt .

Nobelul pentru economie merge din nou in Statele Unite: cine sunt cei trei castigatori

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor.

Premiul Nobel pentru economie, acordat unor profesori americani

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat americanilor Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, pentru studiile despre pietele financiare, informeaza AFP.

Nobel pentru economie: Trei americani, pentru studii privind evolutia pietelor.

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor preturilor activelor pe piete, informeaza Mediafax. Academia Regala de Stiinte din Suedia ii recompenseaza astfel pe cei trei economisti pentru analiza empirica a preturilor activelor, se arata intr-un comunicat transmis luni de institutia care .

Premiul Nobel pentru Economie, acordat americanilor Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller. Vezi lista completa a laureatilor Nobel 2013

Premiul Nobel pentru Economie a fost acordat, luni, profesorilor universitari americani Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, anunta nobelprize. org. Cei trei au fost desemnati pentru analiza empirica a.

Premiul Nobel pentru Economie, acordat profesorilor americani Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller

Premiul Nobel pentru Economie a fost acordat, luni, profesorilor universitari americani Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, anunta nobelprize. org. Premiul Nobel pentru Economie a fost stabilit, in 1968,.

Premiul Nobel pentru economie - americanii Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat americanilor Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, pentru studiile despre pietele financiare, scrie AFP.

UPDATE Premiul Nobel pentru economie - americanii Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat americanilor Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, pentru studiile despre pietele financiare, scrie AFP.

VIDEO Premiul Nobel pentru economie - americanii Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat americanilor Eugene Fama, Lars Peter Hansen si Robert Shiller, pentru studiile despre pietele financiare, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )