Libnet.ro
UNICEF

18:15

Noi actori la Ateneul National din Iasi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Noi actori la Ateneul National din Iasi

Doi tineri actori se alatura echipei Ateneului National din Iasi. Astfel, in urma auditiei organizate la sediul institutiei, Mara Lucaci si Daniel Popa au fost selectati din cei peste 50 de tineri talentati, veniti din toata tara, pentru a participa la urmatoarele productii teatrale ale Ateneului. Cei doi se vor alatura echipei, preluand stefeta de . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ateneul National din Iasi invita publicul la spectacole de teatru in aer liber

Ateneul National din Iasi continua seria de spectacole in aer liber, inceputa la mijlocul lunii iunie. Si in aceasta saptamana, institutia a pregatit reprezentatii teatrale de toate genurile si pentru toate gusturile, care se vor desfasura atat in Gradina de vara a Ateneului, cat si la Amfiteatrul Palas. Saptamana debuteaza miercuri, 15 iulie, la Amfiteatrul .

Parchez, nu blochez! Un ONG din Iasi incearca sa convinga soferii care parcheaza pe trotuar sa lase loc pentru pietoni

Un ONG din Iasi a lansat campania Parchez, nu blochez! pentru a-i determina pe soferii care parcheaza pe trotuar sa lase spatiu si pentru pietoni. Voluntarii ies pe teren impreuna cu Politia Locala si discuta cu cetatenii, explica de ce nu este bine sa ocupe trotuarele, statiile de autobuz si trecerile de pietoni. Scopul este ca atat soferii cat si autoritatile locale sa constientizeze aceasta problema si sa devina mai responsabili.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

Medicul Carmen Dorobat, despre situatia de la Spitalul din Iasi: Pacientii nu au dorit sa se externeze dupa decizia CCR

Numarul internarilor pacientilor cu coronavirus nu crescut in ultimele zile, la Spitalul de Boli Infectioase Iasi, a spus managerul unitatii spitalicesti. Totusi, nici pacientii internati deja nu au dorit sa se externeze, cu toate ca legea le permite acum acest lucru, in urma deciziei Curtii Constitutionale.

O firma din Iasi vinde in SUA si Marea Britanie medicamente pentru tratarea Covid-19

Compania Antibiotice Iasi a facut primele livrari pentru doua medicamente antiinfectioase folosite i.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )