Libnet.ro
UNICEF

20:45

Noi cazuri COVID-19 in judetul Vaslui. O tanara de 20 de ani, fara comorbiditati, in stare grava la terapie intensiva

Adevărul Adevărul,
Noi cazuri COVID-19 in judetul Vaslui. O tanara de 20 de ani, fara comorbiditati, in stare grava la terapie intensiva

Trei noi cazuri de infectare cu noul coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in judetul Vaslui. O tanara din Barlad, fara patologie medicale, este internata in stare grava la Terapie Intensiva. continuă pe Adevărul

Noi cazuri COVID-19 in Vaslui. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 40

Media imbolnavirilor COVID-19 in judetul Vaslui este de 2-3 cazuri noi pe zi. Exceptie facut ziua de vineri cand s-a inregistrat recordul de 19 cazuri, toate in comuna Garceni, acolo fiind si singurul focar de coronavirus din judet.

310 noi cazuri de coronavirus in Romania. Numarul persoanelor infectate ajunge la 6.300

Grupul de Comunicare Sociala a anuntat vineri ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 310 noi cazuri de persoane confirmate cu COVID-19, numarul total al romanilor diagnosticati ajungand la 6.

Sapte noi cazuri coronavirus in Vaslui. Bilantul a ajuns la 47 de imbolnaviri

Potrivit raportarii Grupului de Comunicare Strategica, pana luni, 13 aprilie, in judetul Vaslui s-au inregistrat 47 de cazuri de infectie cu noul coronavirus.

Cum sfideaza Dumitru Buzatu hotararea privind obligativitatea purtarii mastii in tot judetul Vaslui: Nu ma pasioneaza chestiile astea. E vreo problema?

Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a incalcat cu buna-stiinta hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui prin care s-a dispus ca toti cetatenii judetului sa poarte mijloace de protectie in spatiile publice.

CORONAVIRUS IN ITALIA: 675 de noi cazuri de contaminare

Noile date oferite de Protectia Civila din Italia arata ca a scazut numarul internarilor si au fost inregistrate mai putine cazuri noi insa au fost facute si putine teste), dar numarul deceselor ramane mare - in ultimele 24 de ore si-au pierdut viata 602 persoane in comparatie cu luni, cand au fost 566 de victime, totalul fiind de 21. 067, potrivit La Repubblica.

China a raportat 99 de noi cazuri de Sars-CoV-2

China continentala a raportat sambata 99 de noi imbolnavire, 97 privind cetateni reveniti din strain.

Brazilianul Fuminho, un baron al drogurilor cautat de peste 20 ani, a fost capturat in Mozambic

Unul dintre cei mai importanti traficanti de cocaina din Brazilia, dat in urmarire de peste 20 de ani, a fost arestat in Mozambic, potrivit politiei braziliene, care a subliniat extinderea tot mai mare la nivel global a bandei First Capital Command PCC), transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )