Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noi conditii pentru Prima Casa. Ce se va intampla de anul viitor cu proiectul

Antena3 Antena3,
Noi conditii pentru Prima Casa. Ce se va intampla de anul viitor cu proiectul

Programul Prima Casa vine cu schimbari incepand cu anul viitor. Plafonul de finantare va fi mai mic cu 20% fata de anul acesta si, la insistenta Bancii Nationale, statul se. continuă pe Antena3

Noi conditii pentru a fi ales membru CSM

Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei a adoptat astazi un amendament la legea 317/2004 privind functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) care introduce noi conditii pentru ca un magistrat sa ajunga membru CSM: vechime de minimum sapte ani si sa nu fi fost sanctionat disciplinar in ultimii trei ani, conform News. ro.

Un preot cunoscut sfatuieste romanii pentru 2018. Cred ca anul viitor este un an in care va trebui sa

Preotul Constantin Necula, unul dintre cei mai cunoscuti clerici ardeleni, crede ca Romania de azi este una divizata de interese, fiind inraiti unii impotriva celorlalti,.

MFP introduce criterii noi de evaluare a finantatorilor in cadrul Programului Prima Casa

Procedura si criteriile de evaluare anuala a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de catre finantatorii participanti in cadrul programului Prima casa vor intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2018, a anuntat astazi Ministerul Finantelor Publice MFP).

Ponta anunta criza economica in 2018: Anul viitor va arata foarte rau. Va fi grav pentru buzunarele noastre/Un fleac, au ciuruit Codul Fiscal.

Anul viitor va arata foarte rau. Va fi grav pentru buzunarele noastre. A trecut un an de la alegeri. Se vorbeste ca dam al doilea Guvern jos. Lucrurile merg foarte prost si economic, si social. Ne vom intoarce curand in 2000, la criza. Intr-un an, un an - jumate maxim. Din mai multe motive. Cheltuim mai mult decat producem. Un fleac, au ciuruit Codul Fiscal. Aproape tot ce fac acum, e foarte rau. , a declarat Victor Ponta la Romania TV. Ponta, despre ministrul Muncii: Simt ca a reinviat Vadim. Olguta credeam ca lasa PRM-ul in spate, dar a venit PRM in PSD.

Marius Copil: Anul viitor am un tel mai mare, vreau sa intru in top 50 ATP

Jucatorul de tenis Marius Copil, care a urcat in 2017 in top 100 ATP, a declarat, sambata seara, ca anul viitor are un obiectiv mai indraznet, acela de a intra in primii 50 de jucatori ai lumii.

Zile libere in 2018: Calendarul sarbatorilor legale. Cand cade Pastele anul viitor

Nici nu au venit inca sarbatorile de iarna si romanii sunt deja nerabdatori sa afle cate zile libere le va aduce anul urmator si ce planuri de vacanta isi pot face. in 2018,.

Pamantul are un zumzet propriu, iar cercetatorii au reusit sa-l inregistreze pentru prima data de pe fundul oceanului

Pe langa galagia produsa de marile orase si suburbii, exista si alte sunete mai putin perceptibile care merita sa fie auzite si explorate. Cercetatorii sustin ca Pamantul are un murmur propriu, de frecvente joase, si se cauta o explicatie pentru acesta, potrivitLive Science.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )