Libnet.ro
UNICEF

18:30

Noi credite bancare pentru IMM, cu garantie de stat

Hotnews Hotnews,
 Noi credite bancare pentru IMM, cu garantie de stat

O banca din Romania sustine ca va acorda firmelor mici si mijlocii credite cu garatii de la stat de pana la 80%, fara a mai solicita IMM-urilor alte garantii mobiliare sau imobiliare, se arata intr-un comunicat remis marti StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

50 milioane Euro: Noi credite pentru start-upuri romanesti mai riscante

Firmele mici si mijlcii si start-upurile romanesti considerate ca avand un grad mai mare de risc vor putea obtine noi credite de la o banca din Romania, in urma unui acord de imprumut in valoare totala de 50 de milioane de euro, semnat luni cu Banca Europeana de Investitii BEI), potrivit unui comunicat remis StartupCafe. ro.

OTP Bank Romania si FNGCIMM lanseaza un nou instrument de garantare pentru IMM-uri

Subsidiara din Romania a grupul financiar maghiar OTP a anuntat astazi ca a incheiat un parteneriat cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) pentru un nou instrument de garantare, OPTIMM, dedicat clientilor IMM, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Noi proteste, anuntate pentru miercuri, in timpul sedintei de Guvern, impotriva revolutiei fiscale

Pagina Coruptia Ucide a lansat un apel pentru organizarea unei manifestatii impotriva modificarii Codului fiscal, in Piata Victoriei, miercuri, incepand de la ora 11:00, in aceeasi zi in care Guvernul ar trebui sa adopte ordonanta de urgenta pentru trecerea contributiilor de la angajator la angajat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )