Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi proteste, anuntate pentru miercuri, in timpul sedintei de Guvern, impotriva revolutiei fiscale

România Liberă România Liberă,
Noi proteste, anuntate pentru miercuri, in timpul sedintei de Guvern, impotriva revolutiei fiscale

Pagina Coruptia Ucide a lansat un apel pentru organizarea unei manifestatii impotriva modificarii Codului fiscal, in Piata Victoriei, miercuri, incepand de la ora 11:00, in aceeasi zi in care Guvernul ar trebui sa adopte ordonanta de urgenta pentru trecerea contributiilor de la angajator la angajat. continuă pe România Liberă

Proteste fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei, anuntate pentru duminica, in Bucuresti, in tara, dar si in strainatate: Nu vrem sa fim o natie de hoti!

Noi proteste majore fata de proiectul de modificare a legilor justitiei sunt anuntate in capitala, duminica, incepand cu ora 18. 00, dar si in peste 20 de localitati din tara, potrivit paginii evenimentuluiMars - NU vrem o natie de hoti, organizat de Coruptie Ucide, 600. 000 pentru Rezidenta, Contract Romania si Declic. De asemenea, vor avea loc proteste si in Zurich, Paris, Berlin si in Scotia. Daca acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar insemna un dezastru pentru Romania si cetatenii ei si ne putem lua adio de la o justitie independenta, avertizeaza organizatorii pe pagina evenimentului.

Manifestatie in Piata Victoriei impotriva mutarii contributiilor, miercuri, inaintea sedintei de Guvern. Companiile, rugate sa le dea liber angajatilor

Pagina Coruptia Ucide a lansat un apel pentru organizarea unei manifestatii in fata Guvernului impotriva modificarii Codului Fiscal, care prevede trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Aceasta ar trebui sa aiba loc miercuri, de la ora 11, in Piata Victoriei, inainte ca Executivul sa ia o decizie. Organizatorii fac apel la marile companii sa permita angajatilor sa isi ia liber prin rotatie pentru a participa la miting.

Proteste fata de modificarile legilor justitiei, anuntate pentru diseara in Bucuresti si in tara

ACTUALIZARE 13:39 PNL sustine protestele anuntate pentru astazi Partidul National Liberal PNL) anunta ca sustine participarea membrilor si simpatizantilor sai la protestele impotriva modificarilor legilor justitiei anuntate pentru astazi. ----------- Proteste fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru aceasta seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara. in Bucuresti, protestatarii se vor aduna in fata Guvernului, urmand ca, in jurul orei 19. 00, sa plece in mars spre Parlament.

Protest fata de modificarea Codului Fiscal, anuntat pentru miercuri, de la ora 11.00, in Piata Victoriei: 8 noiembrie este Miercurea Neagra pentru economia Romaniei

Comunitatea Coruptia ucide anunta un protest fata de modificarea Codului Fiscal pentru miercuri, incepand cu ora 11. 00, in Piata Victoriei. 8 noiembrie este Miercurea Neagra pentru economia Romaniei. Pentru a carpi un buget pe care nu a fost in stare sa il gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil sa distruga economia libera a Romaniei, spun organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului Opriti Modificarea Codului Fiscal!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )