Libnet.ro
UNICEF

10:15

Noi date despre traficantii romani de arme. Suspectii sunt vanatori atestati (VIDEO)

B1 B1,
Noi date despre traficantii romani de arme. Suspectii sunt vanatori atestati (VIDEO)

Au aparut noi date despre asa-zisii traficanti de arme. Unul dintre acestia este manager la Vodafone Bistrita. Cei pe care postul de televiziune britanic i-a prezentat drept traficanti de arme sunt, in. continuă pe B1

Reactia Ambasadei Romaniei la Londra dupa reportajul Sky News despre traficantii romani de arme

Ambasada Romaniei in Marea Britanie sustine ca a preluat informatiile primite de la Politia Romana legata de faptul ca armele care apar in reportajul Sky News sunt de vanatoare, nu de razboi, si le-a transmis postului britanic de televiziune ca drept la replica.

Sky News nu renunta: Postul de televiziune britanic sustine ca materialul cu traficantii romani de arme este real

Postul de televiziune britanic Sky News a oferit un punct de vedere oficial cu privire la reportajul realizat de jurnalistul Stuart Ramsay in care apare un grup de traficanti romani de arme,.

Ancheta socanta: Traficantii romani de arme, afaceri cu ISIS! Autoritatile romane s-au autosesizat in acest caz

DIICOT a anuntat ca face verificari dupa materialul difuzat de Sky News, care ii arata pe doi traficanti dispusi sa vanda arme pe teritoriul Romaniei, in timp ce SRI refuza sa spuna pu.

Ancheta Sky News despre traficantii de arme din Romania. Adevar sau inscenare?

Procurorii DIICOT investigheaza informatiile si imaginile difuzate de televiziunea Sky News despre traficantii de arme din Romania. Traficantii vand arme obtinute din Ucraina, inclusiv teroristilor, su.

Sorin Rosca Stanescu, noi dezvaluiri despre Florian Coldea: Este intr-un concediu fortat. Nu se mai intoarce

Sorin Rosca Stanescu vine cu noi dezvaluiri despre situatia generalului Florian Coldea, directorul adjunct al Serviciului Roman de Informatii. Jurnalistul crede ca acesta nu se va mai intoarce la locul.

Dezvaluire socanta a jurnalistilor de la Sky News! Traficantii romani vand arme din Ucraina oricui, chiar si teroristilor (VIDEO)

Pentru pretul potrivit, traficantii din Romania vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor. Este detaliul scos la iveala in urma unei anchete realizate de.

FOTO+VIDEO. Ancheta Sky News: Traficantii romani au incercat sa le vanda arme jurnalistilor. Vor vinde oricui: spargator de banci sau terorist. Reactiile DIICOT si SRI

Un grup de traficanti de arme din Romania au incercat sa le vanda arme obtinute din Ucraina unor jurnalisti de la Sky News.

FOTO+VIDEO. Ancheta Sky News: Traficantii romani au incercat sa le vanda arme jurnalistilor. Vor vinde oricui: spargator de banci sau terorist

Un grup de traficanti de arme din Romania au incercat sa le vanda arme obtinute din Ucraina unor jurnalisti de la Sky News.

Stuart Ramsay, autorul reportajului controversat despre traficul cu ARME, sustine ca Guvernul Romaniei este jenat de dezvaluirile sale

Stuart Ramsay, realizatorul reportajului difuzat de postul britanic Sky News despre traficul de arme din Romania, sustine ca guvernul de la Bucuresti ar fi jenat din cauza dezvaluirilor sale.

Nemtoaica retinuta pe Aeroportul Otopeni avea pasaport eliberat in Siria: Noi detalii despre turista din Germania care venise sa se distreze in Romania

Au aparut noi detalii in cazul turistei germane care a acuzat autoritatile romane ca au tinut-o 9 ore captiva pe aeroportul din Otopeni din cauza ca nu avea buletin. Potrivit unui comunicat oficial al.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )