Libnet.ro
UNICEF

21:30

Noi decese din cauza COVID-19, anuntate sambata in Romania

Antena3 Antena3,
Noi decese din cauza COVID-19, anuntate sambata in Romania

Doua decese noi au fost anuntate sambata in Romania, in urma infectarii cu COVID-19. continuă pe Antena3

Trei noi decese din cauza COVID-19. 1299 de persoane au murit in Romania

Noi decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 1299 de morti.

inca 8 decese din cauza noului coronavirus

Inca opt persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati ajungand la 1.

inca opt decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 1296. Printre victime, o asistenta medicala de 46 de ani

Inca opt persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 1296. Printre victime se afla si o asistenta medicala de 46 de ani, din Botosani.

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. in total, 1299 de romani au murit de la debutul epidemiei

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat trei noi decese ale unor pacienti cu COVID-19. Este vorba despre trei barbati din judetele Ilfov, Tulcea si Suceava. Victimele aveau varste cuprinse intre 67 si 81 de.

Franta interzice manifestatiile impotriva violentelor politiei din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile franceze au interzis manifestatiile organizate sambata, la Paris, impotriva violentelor politienesti, reamintind interdictia in vigoare a adunarilor mai mari de zece persoane din cauza pandemiei de noul coronavirus, relateaza AFP citata de Agerpres.

Fabrica de pantoloni inchisa din cauza pandemiei de coronavirus

O fabrica de pantaloni din judetul Covasna, care are peste 200 de angajati, a fost inchisa din cauza pandemiei de coronavirus.

Trump sustine ca s-a dus in buncarul de la Casa Alba doar intr-o inspectie, nu din cauza protestelor

Presedintele american Donald Trump a dezmintit miercuri ca a fost escortat intr-un buncar securizat din cauza manifestatiilor din exteriorul incintei Casei Albe si a dat asigurari ca s-a dus in buncar intr-o inspectie.

Sase noi decese provocate de coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1305

Inca sase persoane au murit din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 1305. Toate victimele sufereau si de alte boli.

Problemele cu care se confrunta mediul economic din cauza pandemiei de coronavirus. O companie care intra in insolventa afecteaza negativ mai multi furnizori

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza grav mediul economic actual, spune Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania si service director la Coface Romania.

Coronavirus in lume: Ministrul Educatiei din Madagascar, demis din cauza achizitionarii de acadele in valoare de 2 milioane de dolari

Ministrul Educatiei din Madagascar a fost demis din cauza deciziei sale de a achizitiona acadele in valoare de 2 milioane de dolari, transmite BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )