Libnet.ro
UNICEF

11:15

Noi decese din cauza COVID-19, in Romania. Bilantul creste la 888 de morti

Antena3 Antena3,
Noi decese din cauza COVID-19, in Romania. Bilantul creste la 888 de morti

Grupul de Comunicare Strategica anunta noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 881 de morti in Romania

Cinci noi decese provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 881 de morti in Romania.

Prima zi fara decese din cauza COVID-19 in Romania, decalata cu trei saptamani de catre institutul american IHME

Institutul pentru Masuratori si Evaluare in domeniul Sanatatii IHME), din cadrul University of Washington a decalat cu trei saptamani previziunea privind data in care in Romania ar urma sa nu mai aiba lo.

inca 15 romani au decedat din cauza noului coronavirus. Bilantul a urcat la 818

Inca 15 romani au decedat din cauza noului coronavirus, a trasmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a urcat la 818 victime rapuse de COVID-19.

Opt noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total al deceselor a ajuns la 876

Alte opt noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost confirmate joi dimineata, ducand bilantul total al deceselor in Romania la 876.

Cinci noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total a ajuns la 886

Cinci noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate in ultimele ore, ducand bilantul total al deceselor in tara noastra la 886. Este vorba de patru femei cu varstele de 85, 79, 69 si 71 de ani si de un barbat cu varsta de 76 de ani, toti prezentand si alte comorbiditati.

Doua noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 803

Doua noi decese in randul pacinetilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate in aceasta dimineata, ducand bilantul total al acestora la 803. Ultimele doua persoane care si-au pierdut viata sunt un barbat de 70 de ani din Bihor, ce suferea de bronhopneumopatia cronica obstructiva si tumora bronhopulmonara, si o femeie de 49 de ani din Arad, ce suferea de obezitate, diabet zaharat si hipertensiune arteriala.

Horatiu Moldovan, secretar de stat: Sunt raportate multe decese din cauza Covid la pacienti care mor din alta cauza

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan da de inteles ca bilantul oficial din Romania al deceselor Covid-19 nu reflecta cu acuratete realitatea, intrucat multe dintre persoanele cu comorbiditati, diagnosticate si cu SARS-CoV-2, erau deja intr-o stare atat de grava din cauza bolilor cronice de care sufereau, incat nu se poate spune cu exactitate daca au murit din cauza noului coronavirus.

Autoritatile au raportat primul deces al unui cetatean strain pe teritoriul Romaniei, din cauza COVID-19

Autoritatile au anuntat joi dimineata 4 noi decese legate de corovanirus, printre care al unui cetatean bulgar, sofer de tir. Acesta avea 62 de ani, fara comorbiditati cunoscute. Se afla pe teritoriul judetului Arad, in tranzit, cand a inceput sa se simta rau.

Coronavirus: Franta devine a cincea tara cu peste 25.000 de morti 306 noi decese in 24 de ore

Epidemia de coronavirus a facut 25. 201 morti de la 1 martie in Franta, unde 306 noi decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, a anuntat directorul general al Sanatatii, relateaza AFP. Franta devine astfel, a cincea tara care depaseste pragul de 25. 000 de decese, dupa SUA, Italia, Marea Britanie si Spania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )