Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii in cazul fetitei data spre adoptie internationala. Acuzatii grave aduse autoritatilor

Antena3 Antena3,
Noi detalii in cazul fetitei data spre adoptie internationala. Acuzatii grave aduse autoritatilor

Apar noi imagini si reactii in cazul copilei data spre adoptie internationala. Sotul asistentei maternale care a luat-o in plasament pe S aduce acuzatii grave. Interventia de vineri a fost determinata. continuă pe Antena3

Noi detalii in cazul Sorinei, fetita data spre adoptie internationala. Acuzatii grave aduse autoritatilor

Apar noi imagini si reactii in cazul Sorinei, copila data spre adoptie internationala. Sotul asistentei maternale care a luat-o in plasament pe Sorina aduce acuzatii grave. Noi am vrut de la bun incep.

Proteste de amploare la Mehedinti in cazul fetitei bruscate de mascati pentru a fi data spre adoptie

Proteste de amploare in Mehedinti, dupa ce Sorina, fetita de noua ani, a fost luata cu mascatii de la familia care o crescuse pentru a fi data spre adoptie. Micuta a fost luata in plasament de o fami.

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei date in adoptie unei familii din SUA

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate.

VIDEO Noi detalii in cazul fetitei impuscate de politisti. Cate gloante s-au tras asupra masinii urmarite si cine a deschis focul

Detalii noi ies la iveala in cazul anchetei desfasurate in urma evenimentului inregistrat la Poienile de Sub Munte, unde o fetita de 7 ani a fost impuscata accidental de catre un politist care urmarea o masina in trafic, dupa ce soferul a refuzat sa opreasca la filtru. Focurile de arma, cel de avertisment si restul de sase indreptate spre masina, au fost trase chiar de catre ofiterul care coordona actiunea.

Dancila a cerut o ancheta in cazul fetitei de la Mehedinti, iar daca va reiesi ca a gresit vreun minister, acest lucru va fi luat in calcul la remaniere: Probabil au fost mai multi factori care au gresit

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat vineri ca a fost demarata o ancheta in cazul fetei luate cu mascatii pentru a fi data spre adoptie si ca a cerut detalii tuturor ministerelor implicate in caz. Totodata, aceasta a spus ca fata va fi consiliata psihologic. De asemenea, Dancila a spus ca situatia fetitei va cantari si la remaniere, daca va reiesi ca a gresit vreun minister. O fetita de opt ani, luata cu politia de acasa. Copilul ar fi fost dat in adoptie unei familii romano-americaneCazul fetitei luate cu mascatii pentru a fi data in adoptie. Autoritatea pentru Protectia Copilului: Asistentul maternal refuzase adoptia. Fetita era retinuta ilegal Care este procedura de adoptie.

Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionate

Premierul Viorica Dancila a revenit sambata dimineata cu o postare pe pagina sa oficiala de Facebook in care subliniaza ca persoanele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama care a fost luata cu mascatii de acasa pentru a fi data spre adoptie vor fi sanctionate.

Carmen Dan, in cazul fetitei luate cu mascatii: Cred ca este evident care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a scris, vineri, pe Facebook ca, in cazul fetitei din judetul Mehedinti, nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor si ca este evident care este rolul acestora in momentul in care a fost luata pentru a fi data spre adoptie.

Ministrul de Interne, reactie dura in cazul fetitei bruscate de mascati: Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o reactie dura privind modul in care a fost tratata fetita de 9 ani din Mehedinti care a fost data spre adoptie unei familii din SUA. Copila a fost tarata cu fo.

Premierul Dancila, despre cazul fetitei abuzate de autoritati: As ruga sa nu se faca o miza politica din sentimentele unui copil

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazulfetitei de noua ani luate cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o, pentru a fi data spre adoptie in SUA. Luni am.

Budai, despre cazul fetitei date in adoptie: Am cerut un raport de la DGASPC

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marius Budai, a anuntat vineri seara ca a cerut un raport de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )