Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noi detalii in cazul TRAGEDIEI de la TIMISOARA, unde TREI persoane AU MURIT in urma unei dezinsectii: Apelurile la 112 au inceput de sambata. Probleme sunt si la alte DOUA LOCATII. A fost deschis DOSAR PENAL in rem (FOTO)

B1 B1,
Noi detalii in cazul TRAGEDIEI de la TIMISOARA, unde TREI persoane AU MURIT in urma unei dezinsectii: Apelurile la 112 au inceput de sambata. Probleme sunt si la alte DOUA LOCATII. A fost deschis DOSAR PENAL in rem (FOTO)

O tragedie teribila s-a petrecut la Timisoara. Trei persoane au murit, intre care doi copii, din cauza unei dezinsectii. Alti peste 15 oameni au ajuns la spital. Cu totii sunt locuitori ai aceluiasi imobil,. continuă pe B1

Reactia lui Raed Arafat in cazul tragediei de la Timisoara unde o mama si doi copii au murit in urma deratizarii unui bloc

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat luni ca s-a intrunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta in cazul de la Timisoara, unde trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi copii, au decedat, iar altele sunt internate in spital.

Raed Arafat, in cazul tragediei din Timisoara: ISU a trimis echipe de investigare care pot sa constate daca exista substante toxice

Raed Arafat, secretar de stat la Ministerul de Interne, aca s-a intrunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta in cazul tragic de la Timisoara, in care trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi sunt.

Seful ISU Timis, amanunte despre tragedia din Timisoara, in direct pe B1 TV: Se fac cercetari la fata locului, chiar in aceste clipe Acolo se afla si un procuror, care a preluat ancheta (VIDEO)

Autoritatile cerceteaza, luni seara, toate spatiile blocului din Timisoara, unde trei persoane au fost gasite decedate in urma unei deratizari, a anuntat, in direct pe B1 TV, Lucian Mihoc, seful ISU Timis,.

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta privind cazul de la Timisoara

Ministerul Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica Timis, a demarat o ancheta referitoare la cazul de la Timisoara, unde trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi copii, au decedat, altele fiind.

Acuzatii extrem de grave in cazul de la Timisoara, unde doi copii si mama unuia dintre ei au murit, dupa o actiune de deratizare

Acuzatii extrem de grave in cazul de la Timisoara, unde doi copii si mama unuia dintre ei au murit, dupa o actiune de deratizare. Tatal unuia dintre copii sustine ca nu au fost avertizati ca in cladire.

Noi detalii despre Xbox Scarlett: cat de buna va fi consola si care va fi pretul de pornire

Xbox Scarlett este denumirea in stadiu de proiect a viitoarei console de gaming de la Microsoft. Desi se cunosc deja cateva particularitati despre ea, noi detalii au fost confirmate de.

Atac armat intr-un magazin din SUA: Cel putin trei persoane au fost ucise

Trei persoane au fost ucise luni intr-un atac armat intr-un supermarket al lantului de magazine Walmart din orasul Duncan, au anuntat media locale citand surse ale politiei din acest oras aflat in statul.

Atac sangeros intr-un mall din Statele Unite. Trei persoane au fost ucise

Trei persoane au fost ucise luni intr-un atac armat intr-un supermarket al lantului de magazine Walm.

SUA: Trei persoane au murit in timpul unui atac armat la un supermarket din Oklahoma

Trei persoane au murit luni in timpul unui atac armat la un supermarket Walmart din Duncan, a anuntat presa locala citand surse din cadrul politiei din Oklahoma, relateaza AFP.

Noi detalii socante in cazul pedofilului olandez. Informatiile incredibile care rastoarna ancheta

Cazul pedofilului olandez este departe de a fi elucidat, cu toate acestea pe masura ce investigatiile avanseaza ies la iveala lucruri si mai socante. Procurorii au intrat in posesia unui filmulet in care apare ol.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )