Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noi detalii despre accidentul rutier in care zece oameni au fost raniti grav. in ce stare a urcat soferita la volan

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre accidentul rutier in care zece oameni au fost raniti grav. in ce stare a urcat soferita la volan

Zece oameni au fost raniti intr-un accident in care au fost implicate un microbuz plin cu muncitori, o masina de teren si un autoturism. Autoritatile au activat planul rosu de interventie, mai ales ca mai. continuă pe Antena3

Noi detalii despre Carina Turcan, arestata la Moscova pentru spionaj: Ce informatii ar fi oferit aceasta Romaniei

Ies la iveala noi informatii despre Carina Turcan, femeia arestata de catre autoritatile ruse sub acuzatia de spionaj in favoarea mai multor tari, inclusiv Romania. Astfel, Carina Turcan, din.

Noi detalii despre Karina Turcan, arestata n Rusia pentru spionaj: Transmitea informatii Romniei, n spatele careia s-ar putea afla SUA, despre livrarile de electricitate catre Crimeea si Donbas (surse serviciile rusesti)

Karina Turcan, femeia originara din Republica Moldova si care a fost arestata in 15 iunie in Rusia, este suspectata ca a transmis informatii secrete Romaniei, in spatele careia s-ar putea afla Statele Unite, legate de livrarile de energie catre Crimeea si teritoriile separatiste pro-ruse din estul Ucrainei, scrie in editia de luni ziarul rus RBK, preluat de AFP.

Noi detalii despre crima comisa de doi adolescenti, care l-au injunghiat mortal pe taximetristul din Lugoj. Imagini de la locul incidentului

Cei doi tineri de 15 si 17 ani, suspectati ca l-au ucis pe taximetristul din Lugoj si apoi i-au aruncat trupul intr-o padure, au fost arestati preventiv pe o perioada de 30 de zile pentru omor calificat. Pe.

Ministrul Teodor Melescanu, noi detalii despre romanca arestata in Rusia, pentru SPIONAJ

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca nu a fost primita nicio notificare din partea romancei arestata la Moscova pentru spionaj. Pana acum nu avem nicio comunicare oficiala din.

Teodor Melescanu, noi detalii despre tanara arestata pentru spionaj in favoarea Romaniei

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat marti ca MAE nu are nicio comunicare oficiala din partea autoritatilor ruse referitoare la romanca acuzata in Rusia de spionaj in favoarea tarii.

Zece oameni raniti grav intr-un accident rutier. A fost activat planul rosu de interventie

Zece oameni au fost raniti intr-un accident in care au fost implicate un microbuz plin cu muncitori, o masina de teren si un autoturism. Autoritatile au activat planul rosu de interventie, mai ales ca mai.

Noi detalii in cazul accidentului din Ungaria, unde opt romani au fost raniti. Soferul a fost retinut

Soferul microbuzului care a provocat accidentul din Ungaria a fost retinut de politisti. Tanarul de 39 de ani este acuzat ca a provocat duminica accidentul, pe drumul national 42 din Ungaria, intre.

Cutremur la PRO TV! CABRAL a fost implicat intr-un accident rutier! DETALII despre starea vedetei

Celebrul prezentator Cabral Ibaka a dezvaluit pe blogul personal ca a fost implicat recent intr-un accident rutier. Evenimentul nefericit a avut loc miercuri noapte pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, in incident.

Ce se intampla daca ai fost prins de radar: Schimbarea din noul cod rutier care te face sa te gandesti de doua ori inainte de a calca pedala

In Parlament se pregatesc modificari importante la codul rutier. Astfel se doreste ca examinarea absolventilor scolilor de soferi sa poata fi facuta si de catre civili atestati de catre MAI care nu au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )