Libnet.ro
UNICEF

21:30

Noi detalii despre accidentul tragic din Ialomita, soldat cu zece victime. Soferul respectase timpii de odihna prevazuti de lege

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre accidentul tragic din Ialomita, soldat cu zece victime. Soferul respectase timpii de odihna prevazuti de lege

Soferul TIR-ului respectase timpii de odihna prevazuti de lege, atunci cand a provocat accidentul din Ialomita, arata ultimele informatii din ancheta. Opt din cele noua victime ale celui mai grav. continuă pe Antena3

Noi detalii despre accidentul tragic din Ialomita, soldat cu noua victime. Soferul respectase timpii de odihna prevazuti de lege

Soferul TIR-ului respectase timpii de odihna prevazuti de lege, atunci cand a provocat accidentul din Ialomita, arata ultimele informatii din ancheta. Opt din cele noua victime ale celui mai grav.

Noi detalii despre victimele carnagiului din Ialomita. Unde voiau sa ajunga persoanele din microbuz

Victimele carnagiului din Sfantu Gheorghe, Ialomita erau angajate ale lantului de magazine Mega Image si lucrau in Bucuresti. in microbuz se aflau 16 persoane, iar noua dintre ele au murit pe loc in urma cump.

Noi informatii despre victimele carnagiului din Ialomita, internate la spitalul Bagdasar Arseni, din Capitala

Apar noi informatii despre starea pacientilor internati la Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitala, in urma carnagiului din Ialomita, unde zece persoane si-au pierdut viata. Potrivit unor surse, cele patru.

Cine este soferul TIR-ului implicat accidentul crunt din Ialomita. Detaliul crunt a iesit acum la iveala

Ilie Stefan Viorel este soferul TIR-ului implicat in accidentul grav din Ialomita, de sambata dimineata. Nu se stie ce s-a intamplat cu barbatul astfel incat a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit in.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. El va ramane in continuare in spital, iar medicii au anuntat ca starea lui este favorabila. Starea de sanatate a lui .

Noi detalii despre ranitii in accidentul din Ialomita! Ministrul Sorina Pintea a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca cele 6 femei ranite in accidentul grav produs sambata dimineata in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita sunt in stare stabila. Victimele se.

Cuc anunta convocarea unui comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drastice

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc anunta, sambata, ca a convocat un comitet operativ la ora 16:00, dupa accidentul rutier din Ialomita soldat cu 10 morti, pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Ministrul a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic.

Primele imagini de la accidentul devastator din Ialomita unde au murit zece persoane si opt sunt grav ranite. Doi dintre raniti sunt operati in regim de urgenta

Un grav accident de circulatie s-a produs in Ialomita, sambata dimineata. Zece oameni au murit dupa ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR, in satul Sfantul Gheorghe din Ialomita si alte opt au.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: Un antrenor de box a fost retinut (VIDEO)

UPDATEAntrenorul de box din Bucuresti, Romeo Paun, se afla printre suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei. Acesta este primul retinut si este acuzat de moartea tanarului de 30 de.

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )