Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noi detalii despre victimele carnagiului din Ialomita. Unde voiau sa ajunga persoanele din microbuz

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre victimele carnagiului din Ialomita. Unde voiau sa ajunga persoanele din microbuz

Victimele carnagiului din Sfantu Gheorghe, Ialomita erau angajate ale lantului de magazine Mega Image si lucrau in Bucuresti. in microbuz se aflau 16 persoane, iar noua dintre ele au murit pe loc in urma cump. continuă pe Antena3

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat in salonul de la clinica din Milano

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu! Dupa ce vestile despre tanar au curs fara oprire inca din prima clipa in care a produs tragicul acident rutier, o perioada a incetat sa apara orice informatie despre el. Ce s-a intamplat in salonul clinicii din Milano unde este internat? Detalii despre starea de .

Imagini cu victimele accidentului din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident

Imagini cu victimele accidentului din zona localitatii Sfantu Gheorghe, Ialomita, si microbuzul, cu putin timp inainte de accident. Imagini cu victimele accidentului de sambata dimineata din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident Un accident grav de circulatie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni, s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Primele imagini de la accidentul devastator din Ialomita unde au murit zece persoane si opt sunt grav ranite. Doi dintre raniti sunt operati in regim de urgenta

Un grav accident de circulatie s-a produs in Ialomita, sambata dimineata. Zece oameni au murit dupa ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR, in satul Sfantul Gheorghe din Ialomita si alte opt au.

Locuitorii din comuna Munteni Buzau, gest emotionant pentru victimele accidentului din Ialomita

Carnagiul din Ialomnita a adus zeci de suflete zdrobite de tristete. Azi, 10 persoane si-au gasit sfarsitul in drum spre locul de munca. Nevinovati si fara nicio sansa, asa au murit cele zece persoane care erau transportate la magazinele Mega Image din Bucuresti. Ce au decis sa faca locuitorii comunelor de unde acestea proveneau? Gestul .

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: Un antrenor de box a fost retinut (VIDEO)

UPDATEAntrenorul de box din Bucuresti, Romeo Paun, se afla printre suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei. Acesta este primul retinut si este acuzat de moartea tanarului de 30 de.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: O persoana a fost retinuta

O persoana a fost retinuta, vineri, in cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pietei Constitutiei dinBucuresti, informeaza Politia Capitalei. Potrivit sursei citate, in acest caz.

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomita, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Opt femei si-au pierdut viata in microbuzul mortii din Ialomita. Majoritatea erau mame, cu varste cuprinse intre 22 si 58 de ani. Astazi, ele nu vor mai ajunge acasa

Au aparut noi detalii cu privire la victimele din microbuzul mortii din Ialomita. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de Antena 3, au murit opt femei cuvarste cuprinse intre 22 si 58 de.

Carnagiu pe o sosea din Ialomita. Zece persoane au murit si alte sapte sunt grav ranite dupa ce un TIR a lovit un microbuz. Detalii socante

Update:Numarul mortilor a crescut la zece, in accidentul devastator din Ialomita, unde un TIR a lovit cumplit un microbuz plin de pasageri. Stirea initiala:Carnagiu pe DN 2 A in Ialomita. Noua.

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomita: Soferii nu constientizeaza pericolul de pe sosele. Daca nu porti centura de siguranta, poti avea leziuni fatale si la 30 de kilometri la ora

Titi Aur a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecuta in Ialomita, unde mai multe persoane au murit si altele au fost ranite. Acesta sustine ca soferilor le lipseste constientizarea si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )