Libnet.ro
UNICEF

09:30

Noi detalii despre atacatorul de la Strasbourg. A stat la inchisoare in Germania si a fost expulzat in 2017 in Franta

Adevărul Adevărul,
Noi detalii despre atacatorul de la Strasbourg. A stat la inchisoare in Germania si a fost expulzat in 2017 in Franta

Cetateanul francez considerat autorul atacului de marti seara de la Strasbourg a fost inchis in Germania in 2016 si in 2017 pentru furt si anul trecut a fost expulzat in Franta, a declarat miercuri o purtatoare de cuvant a Biroului pentru anchete penale al politiei germane, BKA, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre autorul atacului din Strasbourg. Ce a descoperit politia

Cherif Chekatt, suspectul in cazul atacului din Strasbourg de la targul de Craciun are activitate infractionala si a fost recunoscut de polite. Peste zece persoane au fost ranite in atacul armat si alte.

NOI DETALII despre dosarul privind protestul din 10 august! Procurorul-sef DIICOT: Exista un vid legislativ referitor la finantarea miscarilor

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, a declarat marti ca exista, se pare, un vid legislativ cu privire la finantarea miscarilor de protest, dar si in raport cu ceea ce investigheaza procurorii.

Corina Cretu, detalii despre atacul de la Strasbourg: Este interdictie. Nimeni nu iese, nimeni nu intra

Comisarul european Corina Cretu este printre romanii care se afla in aceasta seara la Strasbourg, acolo unde o persoana a deschis focul in centrul orasului. Citeste si:Atac armat in centrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )