Libnet.ro
UNICEF

11:47

Noi detalii despre autorul masacrului din Florida. Ce au gasit politistii in locuinta tanarului

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre autorul masacrului din Florida. Ce au gasit politistii in locuinta tanarului

Autorul masacrului din Florida, unde au fost ucisi 17 elevi si profesori, detinea legal cel putin sapte arme. Nikolas Cruz detinea o varietate de arme de foc, precum si pusti de asalt. Un oficial din Politie . continuă pe Antena3

FBI a fost informat despreintentiile atacatorului din Florida, dar nu a luat nicio masura. E un cosmar

FBI recunoaste ca a fost avertizat, chiar luna trecuta, ca autorul masacrului din Florida, Nikolas Cruz, ar putea comite un atac sangeros la scoala unde a invatat. Cu toate acestea Biroul nu a luat nicio.

Declaratia tulburatoare a unei fete care a supravietuit masacrului din Florida. Mesajul sau a devenit viral pe internet

Dupa masacrul care a facut 17 morti la un liceu din Florida, s-au intetit criticile la adresa presedintelui Donald Trump, pentru ca nu modifica legislatia privind armele de foc. Una dintre cele mai virulente.

Donald Trump a gasit vinovatii pentru masacrul de la liceul din Florida: Este foarte trist ca...

Presedintele american Donald Trump a criticat dur FBI dupa atacul din Florida, soldat cu uciderea a 17 persoane intr-un liceu. Trump a afirmat ca politia federala a ignorat semnalele transmise de atacator, fiind pr.

FBI recunoaste un esec grav in legatura cu atacul armat din Florida

Politia federala americana a recunoscut vineri - o marturisire rara si stupefianta - ca nu a actionat, dupa ce a fost avertizata in detaliu despre potentialul pericol pe care-l reprezenta Nikolas Cruz, tanarul care a ucis miercuri 17 persoane intr-un liceu din Florida, relateaza news. ro, citand AFP. FBI a precizat ca a primit, pe 5 ianuarie, un apel telefonic de la un apropiat al lu Cruz, care a descris comportamentul deviant al adolescentului in varsta de 19 ani si intentia acestuia de a ucide oameni, inclusiv intr-o institutie scolara.

Donald Trump critica FBI dupa atacul din Florida

Presedintele american Donald Trump a criticat FBI dupa atacul din Florida, soldat cu uciderea a 17 persoane intr-un liceu. El a apreciat ca politia federala a ignorat semnalele transmise de atacator, fiind prea ocupata sa demonstreze ca a existat o implicare a rusilor in campania prezidentiala americana.

INCREDIBIL unde s-a dus Nikolas Cruz, tanarul care si-a ucis 17 colegi in liceu, dupa MASACRUL din Florida...

Baiatul in varsta de 19 ani a fost exmatriculat de la Liceul Marjory Stoneman Douglas, in orasul Parkland. El a deschis focul, cu o pusca automata, in clase din aceasta institutie, iar gloantele sale au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )