Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noi detalii despre cauza incendiului care a distrus un depozit de frigidere scoase din uz VIDEO

Adevărul Adevărul,
Noi detalii despre cauza incendiului care a distrus un depozit de frigidere scoase din uz VIDEO

Pompierii au aflat ce a povocat incendiul de proportii care a distrus un depozit de materiale reciclabile folosit de firma Green Group, cu sediul in Zona Industriala a orasului Buzau. Indiciile coincid cu cele ale firmei, care a declansat propria ancheta. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre iPhone 13: functiile cu care isi va zdrobi concurenta

Nici nu s-au lansat bine in fiecare colt al mapamondului noile terminale din seria iPhone 12, iar zvonurile despre iPhone 13 incep sa faca valuri la nivel global. Conform cifrelor de vanzari,.

Axionul ar putea sa existe - Apar noi dovezi despre o particula misterioasa a carei poveste a inceput acum peste 40 de ani

Astrofizicienii au, se pare, noi dovezi despre existenta unei particule ipotetice despre care au postulat de acum mai bine de 4 decenii. O emisie de raze X venita de la o colectie de stele neutronice numita Magnificent Seven este atat de puternica, incat ar putea veni de la axioni, o particula subatomica de materie intunecata despre care s-a postulat inca din anii 70. Daca descoperirile se vor confirma, noi mistere ale universului ar putea fi mai aproape de rezolvare, inclusiv in legatura cu materia intunecata.

Dr. Valeriu Gheorghita, detalii despre campania de vaccinare. Ce reguli trebuie respectate si cum procedam daca ziua rapelului nu este comunicata automat

Romanii care vor sa se vaccineze trebuie sa se prezinte cu maxim 30 de minute inainte de data la care au fost programati pentru a primi prima doza, pentru a evita crearea aglomeratiei la centrul de vaccinare, a declarat cooordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita. Medicul militar a dat detalii si despre cum se pot rezolva eventualele erori ale sistemului informatic.

Noul presedinte al SUA, Joe Biden, va depune juramantul in fata a zeci de mii de steaguri. Detalii despre inaugurarea atipica

In loc de multimile patriotice care umple de obicei strazile in Ziua Inaugurarii, presedintele ales Joe Biden va depune juramantul in fata a sute de mii de steaguri americane infipte in.

Adevarul despre apa pe care o beau romanii. Ce contine ea, de fapt

Ce detalii trebuie sa cunosti despre apa pe care o bei? Hidratarea e unul din lucruruile importante de care are nevoie un organism si un trup sanatos. Ce contine apa pe care o consumi zilnic? Ce contine apa pe care o consumi? Hidratarea, miscarea si odihna sunt primii si cei mai importanti factori ai unui .

Acestea sunt cele mai noi descoperiri despre Univers. Ce au aflat specialistii

Este posibil ca oamenii de stiinta sa fi identificat undele gravitationale care alcatuiesc o parte din fundalul universului, nu doar cele provenite din evenimente neobisnuite, cum ar fi.

CORONAVIRUS |Guvernul de la Londra pregateste noi restrictii dure. Toti calatorii care intra in Marea Britanie sunt vizati

Guvernul britanic ia in calcul noi masuri dure in lupta cu epidemia de coronavirus. Acesta analizeaza posibilitatea de a le impune tuturor calatorilor care ajung pe teritoriul Marii Britanii sa stea in.

Israel ofera primele informatii despre modul in care functioneaza vaccinul anti-Covid

Corpurile medicale din Israel ofera primele informatii despre modul in care functioneaza vaccinul, relateaza inews. co. uk.

Kaspersky lanseaza rapoarte informative despre amenintarile cibernetice care vizeaza industria auto

Kaspersky a introdus rapoartele personalizate de informatii despre amenintarile cibernetice pentru organizatiile din industria auto, rapoarte care anterior erau disponibile pentru o gama selectata de client, anunta un comunicat de presa al companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1901 seconds )