Libnet.ro
UNICEF

20:00

Israel ofera primele informatii despre modul in care functioneaza vaccinul anti-Covid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Israel ofera primele informatii despre modul in care functioneaza vaccinul anti-Covid

Corpurile medicale din Israel ofera primele informatii despre modul in care functioneaza vaccinul, relateaza inews. co. uk. continuă pe Ziarul Bursa

Primele informatii despre noua mutatie de coronavirus: cat e de periculoasa tulpina din Africa de Sud

In aceeasi perioada in care o tulpina de coronavirus din Marea Britanie a inceput sa faca ravagii la nivel global, a ajuns online primele detalii despre o mutatie din Africa de Sud. Acum, se.

Medicul Adina Alberts, informatia despre vaccin care schimba tot: Nu a fost folosita niciodata pe oameni sanatosi

In cursul serii de marti, mai multi medici din diferite specializari s-au adunat in acelasi loc pentru a dezbate fata in fata problema vaccinarii. Ca in orice domeniu de activitate si in acest caz s-au creat doua tabere, pro si contra vaccinarii, aducand argumentele necesare pentru a-si sustine punctul de vedere. Adina Alberts, declaratie socanta .

Rusia. Un politist a fost arestat pentru dezvaluirea unor informatii despre agentii FSB implicati in otravirea lui Navalnii

Un politist din Rusia este urmarit penal pentru dezvaluirea unor informatii care i-ar fi deconspirat pe cei care l-au otravit pe opozantul Aleksei Navalnii, informeaza Reuters.

Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Australia a comandat 10 milioane de doze de vaccin Pfizer dar acum sunt derutati si cauta mai multe informatii dupa ce mai multe persoane din Norvegia au murit la scurt timp dupa vaccinare, conform abc. net. au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3085 seconds )